Napravite kućni bilijarski sto od kartona

Evo sjajnog URADI SAM projekta koji će vam pružiti fenomenalnu bilijarsku zabavu...

Veliki broj muškarca voli da igra bilijar, jer je to igra koja ne zahteva previše umaranja, jer ima jednostavna pravila i jer se jednostavno može igrati satima. Međutim, retko ko može priuštiti pravi bilijarski sto u svom domu. Zato smo mi pronašli sjajan Uradi Sam projekat pomoću kojeg ćete moći da imate simpatičan blijarski sto.

Materijali koje morate koristiti u ovom projektu su drvene ploče i daske, medijapan i karton.

Prvo odredite dimenzije stola koji želite, a zatim izrežite dve identične daske i postavite ih kao podnožje bilijara. Zatim napravite ram od dasaka i spojite ih sa donjom pločom bilijara. Igračka površina traba da se napravi od medijapana, tako da uzmite dve identične ploče medijapana i napravite otvore za rupe, a zatim ploče postavite na ram od dasaka.

Gornji ram i mantinele ćete zatim praviti od kartona, jer se karton lako reže i oblikuje, a istovremeno odgovara kao sunđerasta materija koja bolje odbija kugle. Ispod stola takođe možete napraviti i jednostavni sistem za skupljanje kugli, a kako se sve to pravi videćete u klipu koji ćemo priložiti.

Kugle takođe možete narpaviti od ping pong loptica koje čete izbušiti iglom i napuniti vodom. Otvor lopti zatvorite pomoću super lepka, a zatim ih ofarbajte u željene boje i ispišite brojeve.

Štapove takođe možete napraviti tako što ćete kartonski papir uviti oko drvenih ili alumijumskih cevi, na čiji vrh možete staviti plastiku, kako biste bolje udarali kugle.

U video klipu ispod videćete kako izgleda kreiranje ovog stola i koliko je zapravo jednostavno napraviti ga. Zato sledeći put kada vam bude dosadno, uzmite alat u ruke i bacite se na posao, jer ćete tako dobiti zanimaciju koja će oduševiti vas i vaše prijatelje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group