Odrasla kao dobra katolička devojka ali je svoj životni put pronašla u seksu i pornografiji

Prava domaćica...

Model i žena koja je odgajana u striktnoj katoličkoj kući bila je dobra devojka pre braka, nakon čega tvrdi da joj je muž otključao skrivenu strast i požudu koju je godinama nosila u sebi.

Za njene komšije, Ališa Vera je klasična domaćica iz predgrađaja, sa stabilnim, normalnim životom, međutim, niko od njih nije svestan burnih akcija i aktivnosti koje se dešavaju u njenom domu iza zatvorenih vrata.

Tridesetčetvorogodišnja žena, odrasla je na imanju od 1.800 hektara, u malom ruralnom gradiću u Kanzasu, zejedno sa svoje četiri sestre, imala je veoma konzervativno odrastanje, sa seksom koji se nikada nije pominjao od strane njenih roditelja, od kojih je majka uvek bila zadužena za domaćinstvo, dok je otac često radio daleko od kuće.

Međutim, sve se promenilo kada je ova bomba pronašla ljubav svog života i sadašnjeg muža, čija je najveća fantazija da gleda svoju ženu dok upražnjava seks sa drugim muškarcima. Ovaj par sada snima filmove za odrasle sa drugim ljudima i zarađuje debelo od svog posla.

„Kada smo bili deca, nije nam bilo dozvoljeno da gledamo previše televizije i umesto toga smo se igrale napolju i istraživale prirodu oko naše farme. Bila sam u apstinenciji do osamnaeste godine i išla u crkvu svake nedelje. Stvari su se dosta promenile kada su se moji roditelji razveli i mama postala dosta opuštenija. Zatim sam upoznala i svog sadašnjeg muža, koji je potpuno otključao moju seksualnu stranu“.

Kada je bila mlada, Ališa je volela da pleše i peva, sanjajući konstantno o tome da postane zabavljač, trošeći svoje slobodno vreme na audicije i uživanje u performansima na korporativnim svirkama i večerima otvorenog mikrofona.

Međutim, njen veliki proboj nije se dogodio sve do mnogo godina kasnije, odigravši se na potpuno neočekivan način, ali je i dalje ostao u okvirima zabave. Da budemo precizni, umesto kantri muzike, koja je njena velika ljubav, Ališin životni poziv odveo ju je u svet zabave za odrasle, de nikako ne može da obuzda i nahrani svoju pohotnu prirodu.  

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group