Pijani vozač optužio svog psa za vožnju pod uticajem

Jedan gospodin čovek koji je osumnjičen da je vozio sa popriličnom količinom alkohola u krvi pokušao je da zameni mesta sa svojim psom nakon što ga je zaustavila policija…

Prema navodima, policija Springfilda je zaustavila njegov automobil jer se kretao brzinom koja je daleko veća od dozvoljene, a pijani čovek je izašao sa suvozačeve strane automobila i tvrdio da nije vozio. Kako stoji u izjavi policije: “Vozač je pokušao da zameni mesto sa svojim psom koji je bio na suvozačkom sedištu, što je pripadnik policije video. Nakon što je izašao iz automobila, muškarac je tvrdio da on nije taj koji je bio za volanom tokom prekoračenja brzine”.

 

Kako dalje saznajemo, on je pokazivao jasne znake intoksikacije i pre samog hapšenja, pokušao je da pobegne od policajaca, ali je uhvaćen na oko 20 metara od svog vozila. Policajac iz policijske uprave Springfilda otkrio je da se muškarac izgubio u tom području nakon što se vozio od Las Animasa do Puebla.

Kasnije je utvrđeno da ima dva aktivna naloga za hapšenje i optužen je za vožnju pod dejstvom alkohola i/ili droge, vožnju sa smanjenim sposobnostima, vožnju pod suspenzijom, prekoračenje brzine i pružanje otpora pri hapšenju.

"Pas se ne suočava sa optužbama i pušten je samo uz upozorenje", našalilo se odeljenje u objavi na Facebook strani, pre nego što su objasnili da je pas dat poznaniku na čuvanje dok je osumnjičeni bio u zatvoru.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group