Serijski donor sperme ima gotovo pedesetoro dece širom sveta i ne misli da stane

Visokoprofilni serijski donor sperme nedavno je dočekao svoje prvo dete u Velikoj Britaniji, nakon svog misionarskog puta širom Evrope na kom je oplodio brojne žene...

Ne nose svi superheroji plašt, a Kajl Gordi iz Los Anđelesa je pravi dokaz za to i predstavlja čoveka koji je posejao 48 beba širom planete, nudeći svoje usluge besplatno kako bi pomogao parovima koji se bore sa začetkom trudnoće. 2021. godine ovaj čovek je bio na istočnoevropskoj turneji gde je upoznao neku od dece kojoj je pomogao da se rode, istovremeno pomažući desetinama žena da zatrudne. Prošlog meseca prvo dete sa njegovih putovanja rođeno je u Londonu i to je dečak rođen 27. juna.

Kajl je donirao svoju spermu novoj majci oktobra meseca prošle godine nakon što ga je par kontaktirao putem Instagram platforme. Tokom godina, tridesetjednogodišnji serijski donor sperme kritikovan je od strane pojedinih medicinskih stručnjaka koji veruju da njegove metode nisu ispravne.

Međutim, ova vredna pčelica uvek osigurava testove za polno prenosive bolesti pre nego što donira svoju spermu po zahtevu. U svim slučajevima on pruža svoje rezultate kao i informacije o svojoj porodici, edukaciji, interesovanjima i svim ostalim stvarima koje parovi mogu poželeti da znaju.

„Odem do njih, predstavimo se jedni drugima i onda im pružim svoju spermu u maloj bočici“, izjavio je ovaj momak za Mirror. "Oni zatim odu u svoju sobu i ubace je unutra, a nakon dve nedelje, oni čekaju dete. Često mi parovi šalju poruke kako bi rekli da očekuju porođaj u nekoliko dana i onda kada se dete rodi, šalju mi fotografije i govore koliko vole svoje novorođenče. Dečak u Britaniji je rođen sa mojom smeđom kosom i plavim maminim očima“.

Kajl je zatim objasnio da ljudi kojima on pomaže svojim uslugama u dosta slučajeva predstavljaju lezbijske parove i samice, stoga nema ograničenja broju dece kojima on može biti biološki otac. „Dokle god žena želi moju pomoć, ja ću biti tu kako bi joj je pružio“, nastavio je.

Sledeća stanica za Kajla je Novi Zeland, za koji ovaj donor tvrdi da poseduje trogodišnju listu čekanja u bankama sperme. On je takođe potvrdio da su klinike u SAD visoko neregulisane, dodajući: „Genetski sam se testirao takođe i moj spermograf je zaključio da posedujem 3,5 puta veći broj spermatozoida od prosečnog, što stiže zajedno sa referencama majki kojima sam prethodno pomogao."

„Ne znate kako će vaše dete ispasti kada koristite banke sperme, a u mom slučaju znate tačno šta možete očekivati i posedujem ogroman broj dece koja su zdrava i uspešna. Pored toga, žene me mogu upoznati umesto da koriste broj u čekaonici, što je najviše što banka sperme može pružiti. Imamo grupne četove sa svim mama putem WhatsApp servisa, deleći slike i komunicirajući međusobno vezano za drugu decu, tako da ne dođe do potencijalnih rizika od incesta. Ovo je moj dodatni napor da ostanem proaktivno uključen radi izbegavanja bilo kakvih budućih problema pružajući majkama konekciju, dok je sve ovo bazirano na čistom poverenju.“

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group