Starački dom na Tajvanu organizovao striptiz za svoje penzionere

Više slika

Više slika

Jedan starački dom izvinio se nakon što je organizovao visokooktanski nastavni plan i program za svoje pitomce...

Taoyuan Veterans Home ustanova na Tajvanu uplatila je usluge dame zadužene za zabavu odraslih kako bi svoju striptiz predstavu izvela pred njenim oldtajmerima, od kojih je većina u invalidskim kolicima. Nema veze, oči i dalje kako tako imaju, tako da je starački dom obrazložio svoj izbor time što su njeni stanovnici proslavljali Festival sredine jeseni.

Festival sredine jeseni, poznatiji kao Mesečev festival u ovoj zemlji, tradicionalno se proslavlja u kineskoj kulturi zbog radosti koju donose žetve pšenice i pirinča u ovoj sezoni. Snimak koji je potom procureo u javnost nastao je od strane jednog od prisutnih veterana i kasnije je postavljen na društvene mreže, u roku od odmah dostižući viralni status. Snimak predstavlja striptizetu koja leži na podu i daje dosta toga prljavoj mašti ovih starih kurjaka na volju, nakon čega ustaje i nastavlja da im miluje oči, ali i još ponešto.

Ona je ustala i krenula da igra u krilu presrećnih starkelja, od kojih su pojedini bogami ponešto i zahvatili svojim pohotnim ručicama iz parkiranih invalidskih kolica. Pored aplaudiranja i bodrenja od strane svih prisutnih, zaposleni u staračkom domu takođe se mogu se čuti preko muzike koja ide u pozadini. Plesačica je letela gore dole ispred svoje publike, pre nego što je svojim rukama čvrsto stegla grudi veoma lepe zapremine, što je izazvalo erupciju smeha i radosti od ove male, ali odabrane družine.

Smejući se i sama, zgodna egzotična plesačica završila je svoju predstavu i poljubila jednog penzionera u glavu, malu naravno. Nakon što je klip postao viralan, državna ustanova za penzionisano vojno osoblje stigla je pred streljački vod, nakon čega je bila primorana da izda zvanično izvinjenje na ovu temu.

Kako u izjavi stoji: „Namere ovog događaja predstavljale su kreiranje zabave za naše stanovnike i njihovo činjenje srećnim. Nama je veoma žao zbog svih koji su uvređeni time“. Portparol staračkog doma takođe je dodao i da su pojedini pokreti plesačice bili prilično entuzijastični i vatreni, tako da će oni svakako biti daleko pažljiviji prilikom planiranja budućih događaja.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group