Testirao novu kameru i uhvatio neobične pojave koje se kreću nebom

Jedna osoba koja je postavila svoju kameru kako bi snimala nebo i nekoliko aviona u prolazu, uspela je usput, kako tvrdi, da uhvati i nešto za šta ona veruje da je par vanzemaljskih letelica, takođe...

Naravno, kao i brojni slučajevi do sada, malo je verovatno da će vas ovaj uveriti u postojanje vanzemaljskih letelica koje orbitiraju oko naše planete u špijunskim misijama, ali moramo priznati da ova anomalija uhvaćena na kameri zaista deluje čudno.

Potpuno je arogantno smatrati da u univerzumu velikom kao što je naš postoji mogućnost da smo mi jedina vrsta koja ga naseljava, ali je takođe veoma neiskusno tvrditi da nešto tamo postoji, jer se bez opipljivih dokaza sve svodi na lično verovanje. Stoga, konačan odgovor i dalje ne postoji.

Bilo kako bilo, ovaj posebni snimak navodno prikazuje jedan ili dva neidentifikovana leteća objekta unutar granica naše atmosfere i nastao je kamerom korisnika Reddit platforme korisničkog imena GaspGage. Ovaj korisnik tvrdi kako je postavljao kameru radi testiranja usput snimivši nekoliko aviona koji su parali nebo upotrebom visoke revolucije i sasvim korektnog broja sličica u sekundi.

Tokom testiranja nove kamere i nakon što su avioni proleteli i izašli iz kadra, nekoliko stvari je proletelo ispred optike, sa snimkom koji je posle usporen i zumiran radi boljeg pregleda. Ovde se može raditi o brojnim stvarima, nekoj čestici u visokoj definiciji, ptici koja leti visoko ili insektu koji je prošao vrlo blizu i vrlo brzo.

Međutim, ne smemo biti preveliki skeptici, ali ni ’vernici’ jer to kvari percepciju i kako bismo ostali potpuno neutralni bitno je stajati po sredini ostavljajući čist um, tako da, baš kao što ne možemo dokazati da vanzemaljci postoje, ne možemo takođe ni tvrditi da takva mogućnost ne dolazi u obzir, makar ne još uvek u oba smera. Ukratko, ono što ne znamo i ne možemo dokazati, u ovakvim slučajevima ne bismo smeli ni olako opovrgnuti, tako da sve što nam ostaje kao civilizacijski zadatak jeste da nastavimo sa istraživanjem svih mogućnosti dalje.

Kako je ovaj korisnik objasnio: „Testirao sam svoju novu kameru i njena podešavanja snimajući avione, ali sam ubrzo primetio ova dva predmeta. Ona su bila prilično različita, sa jednim od njih koji je leteo konstantnom brzinom, pravolinijski i drugim koji je imao daleko više skretanja. Izloženost i kontrast optike bili su podeženi blago za vidljivost. Takođe, razlog zbog kog sam testirao kameru bio je pokušaj hvatanja neobičnih aktivnosti koje sam viđao u poslednje vreme oko Šarlota, tačnije anomalije koje su prisutne oko dva meseca već“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group