U Velsu kokain u vrednosti većoj od sto miliona evra isplivao na obalu

Jedan šetač ujutru je krenuo na svoju regularnu rutu velškom plažom kada je naišao na nešto za šta se ispostavilo da je čist kokain u vrednosti od gotovo 103 miliona evra koji je isplivao na obalu...

Osoba, koja je odlučila da ostane anonimna iz jasnih razloga, šetala je obalom u zapadnom Velsu, kada je naletela na neverovatni tovar nasukan na pesku nemirnog okeana.

U sceni nalik nekoj iz gangsterskih filmova, nakon podrobnijih ispitivanja, zaključeno je da se ovde umesto nasukane morske životinje radi o crnim nepromočivim paketima spojenim zajedno plastičnim balonima, korišćenim u svrhe plutanja. Iako su automatski pretpostavili o čemu se radi, brojni drugi šetači koji su se okupili odlučili su da pozovu policiju samo kako bi potvrdili svoje sumnje.

Razgovarajući sa novinarima Daily Mail, šetač koji je prvi naišao na čudni vozić izjavio je: „Krenuo sam u svoju jutarnju šetnju kada sam primetio nešto na plaži. Zaintrigiralo me je to što vidim i kada sam prišao gotovo odmah mi je sinulo o čemu se radi. Jedna starija gospođa je pozvala policiju i oni su došli za oko pola sata. Policajci su otvorili jedan od ovih paketa i videli nešto što liči na čist kokain. Oni su zatim odvukli ovaj tovar sa plaže i prebacili u stanicu“.

Još jedan detalj koji je odao prirodu tovara koji se nalazi unutar paketa, predstavljala je činjenica da su blokovi kokaina bili obeleženi modnim brendom Dior.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group