Zarađuje dodatno kao striper i voli kada žene vrište čim vide njegov alat

Jedan otac mesečno dodaje gotovo sedam hiljada evra svom kućnom budžetu radeći kao striper, istovremeno tvrdeći da je pažnja koju dobija od strane žena nešto što nikada ne može da mu dosadi...

Tridesetogodišnji Britanac se prijavio da za posao toples konobara tokom traganja za načinima da zaradi nešto više novca. Međutim, kada se pojavio na intervjuu, zapravo se radilo o poslu za strip trupu UK Pleasure Boys. Uprkos ovoj dezinformaciji on je ipak odlučio da se okuša, a nakon godinu dana, on i dalje ne žali zbog svog poteza. Džejdan Nudžet iz Zapadnog Midlensa radi puno radno vreme kao tehničar/instaler, ali svoje slobodne sate provodi skidajući se u bokserice i izvodeći solo performanse na OnlyFans platformi, dok ga činjenica da je samohrani otac čini daleko srećnijim zbog svoje profesije koja mu donosi brojna uživanja.

Kako je sam izjavio: „Posao stripera vas čini veoma popularnim kod žena. Ovo je potpisani ugovor koji vam garantuje berićetnu karijeru kada imate potreban alat. Predstave su divlje i jednostavno rastu, sa našim turama koje su uvek rasprodate. Neću vas lagati, prvi put kada sam došao i video da su svi iza bine goli kao od majke rođeni, nije mi bilo nimalo prijatno. Međutim, sada je sve to potpuno prirodno, dok je kompletno skidanje postalo moj omiljeni deo. Poslednja pesma tokom koje padaju i bokserice, predstavlja deo koji nikada ne može da dosadi. Kada ste ispred publike u kojoj se nalazi 500 devojaka, one vas tretiraju kao člana kraljevske porodice ili nekoga veoma poznatog. Iskreno obožavam sve vezano za to. Mogli biste pomisliti da će striperi zbog toga biti arogantni i drski, ali ovi ljudi su toliko dobra i fina grupa, a naš posao je podjednako zabavan svakoga dana“.

Samohrani otac je zarađivao oko 25.000 dolara kao internet instaler, kada je odlučio da se zaposli privremeno kako bi dodatno zarađivao za svog dvogodišnjeg sina. Nakon što se priključio ovoj trupi on je krenuo na veoma uspešne turneje širom zemlje dva puta nedeljno, sa svim ovim čudnim aktivnostima koje mu sada padaju potpuno prirodno, istovremeno ga postavljajući među najpopularnije stripere sa brojnim damama koje žele da ga rastrgnu i potpuno su spremne da prevare svoje partnere čak i tokom predstave.

Kako je Nudžet dodao: „Mogu sa punom slobodom reći da tu ima dosta žena u vezama, pa čak i udatih, koje su spremne da se odreknu svega za jednu noć sa striperom. One žele da spavaju sa striperom makar jednom u svom životu zbog njihovih tela i velikih penisa. Žene smatraju da će to biti seks njihovog života. Kada sam na bini, one pokušavaju agresivno da me uhvate za penis zbog toga što misle da nije pravi, ali naravno jeste. Ponekada ovo može biti bolno iskustvo jer dame definitivno nisu nežne“.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group