Zašto devojke ne vole niske muškarce

Odgovaramo na često postavljeno pitanje...

Kada su u pitanju žene, visina i nije toliko bitna karakteristika. Muškarci najmanje gledaju visinu i to im nije toliko važno, međutim, situacija je drugačija kada su u pitanju muškarci. Ženama je vrlo bitna visina kod muškaraca, ali pitanje je zašto?

Na našu sreću, jedan Youtuber postavio je isto pitanje. On je napravio kratku video anketu i upitao je devojke i žene da li im je bitna visina kod muškaraca.

Devojke su u većini slučajeva rekle da je visina veoma bitan faktor kod muškaraca i da one ne bi mogle da budu sa niskim muškarcima, a razlozi za to su bili mnogobrojni. Glavni razlog koji su devojke navele bile su štikle. Da, dobro ste čuli, devojke ne žele da budu sa niskim muškarcima, jer onda ne mogu da nose štikle, a kada ih obuju, onda izlgedaju previsoko u odnosu na sovg partnera. Druga glavna stvar koju su navele, jeste da sa niskim muškarcima izlgedaju kao da su sa mlađim bratom.

Nismo sigurni šta da mislimo o ovome. Znamo da su štikle veoma važne ženskoj populaciji, ali da li je to toliko bitan faktor koji će da odluči da li će neka devojka biti sa nekim muškarcem?

Uvek se priča kako fizički izgled ne treba da bude toliko bitan, ali u realnosti je priča dosta drugačija. Zbog toga smo odlučili da vam damo jedan savet - kada vas neka devojka upita koliko ste visoki, vi nju pitajte koliko ona ima kila. Odmah ćete joj pokazati kakav uticaj na vas ima ta njena rečenica.

Pogledajte video klip gde ćete moći da čujete detaljna mišljenja žena o visini muškaraca:

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group