Završila u bolnici nakon što joj se kuca olakšala u usta

Žena koja je dremala širom otvorenih usta, završila je u bolnici na tri dana nakon što joj se pas njene ćerke olakšao u ista...

Amanda Gomo i njena ćerka starale su se zajednički o čivavi imena Lepotica, koja je bolovala od bolesti digestivnog trakta kada se ovaj incident dogodio.

„Dremala sam popodne sa Lepoticom (Belle) kao što uvek to radim, kada sam iznenada osetila da mi nešto prska u usta“, izjavila je žena za SWNS mrežu. „Požurila sam u kupatilo, ali je moj sin bio pod tušem, tako da pre nego što sam isprala i ispljunula sve iz usta nešto je itekako uspelo da siđe dole“.

Ne treba ni pominjati da ovo iskustvo nikako nije bilo prijatno i verovatno niko na svetu ne želi da se probudi sa psećim izmetom u ustima, ali ovo je tek bio početak problema za Gomovu.

Nakon nekoliko sati povraćanja i dijareje, porodica je pozvala hitnu pomoć zbog nesrećne žene. Lekari su joj savetovali da pije dosta tečnosti i kako bi izbacila pseće fluide iz svog sistema međutim, njeni simptomi su uključivali bolne grčeve u čitavom telu, koji su se konstantno pogoršavali.

Na kraju, ona je ipak prebačena u bolnicu, gde je zadržana na infuziji tokom tri dana, boreći se sa jakom infekcijom i dehidracijom koja je predstavljala rezultat povraćanja i dijareje.

Izvor ove infekcije je bio prilično lak za identifikovanje, jer kada se pas sa dijarejom isprazni u nečija usta i zatim prenese čoveku sve što sa sobom nosi, definitivno nije potrebno biti specijalista kako bi se rešila ova ’medicinska misterija’.

„Na otpusnoj listi stoji da sam dobila infekciju digestivnog trakta izazvanu psećim izmetom u mojim ustima“, izjavila je žena za SWNS. „Ovo je bilo nešto što doktori nikada ranije nisu videli.“

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group