Doživite prazničnu čaroliju uz QLED tv

Zima je na pragu i idealno je vreme za relaksaciju u omiljenim prazničnim sadržajima – filmovima koje svi volimo.

Da li su klasične bajke u pitanju, porodične komedije, animirani filmovi sa Deda Mrazom i irvasima, svaki od ovakvih filmova uvlači nas u dugo očekivanu, idiličnu novogodišnju čaroliju.

Kako bi doživljaj praznične magije bio potpun, važno je na kakvom ekranu gledate svoje omiljene filmove. Nova linija Samsung Neo QLED televizora izbor je koji garantuje užitak u kadrovima koji utopljavaju atmosferu do maksimuma, zahvaljujući besprekornoj reprodukciji i karakteristikama koje ovi uređaji poseduju.

Pre svega, Infinity One dizajn Samsung Neo QLED televizora, čini ih potpuno jedinstvenim i toliko elegantnim da će se savršeno uklopiti u bilo koji enterijer. Prelepe praznične scene smenjuju se nesmetano, a zagarantovano je praćenje i uživanje u detaljima koji su maksimalno autentični.

Tehničke mogućnosti pružaju pravi doživljaj sadržaja, a magična atmosfera ukrašenih domova i novogodišnjih jelki, prikazana je tako da imate utisak da su zapravo u vašoj kući. Ovako precizan i čist prikaz omogućen je Quantum Matrix tehnologijom i kao i Neural Quantrum procesorom koji primenjuje veštačku inteligenciju. Kristalno čist sneg koji pada, izgleda kao da ga vidimo uživo, sa bogatom paletu kvalitetnih boja sa izrazitim kontrastom.

Kvalitetna slika potpuna je samo ako je prati čist i dobar zvuk, a televizori iz Samsung Neo QLED kolekcije to omogućavaju kroz surround sistem zvuka, sa najnovijom tehnologijom Dolby Atmos i Q-symphony. Ukoliko su vam favoriti božićni filmovi sa prazničnim pesmama, ili pak mjuzikli, doživljaj audio reprodukcije probudiće pravu radost u vašem domu.

Pored toga, tu su razne veličine ekrana (od 43 do 85 inča), koji unose 4k ili 8k podršku uz stoprocenntni trodimenzionalni opseg boja sa Quantum Dot tehnologijom. Volumen, sjaj, preciznost ovih televizora u vašem domu pružiće najkvalitetniju zabavu, uživanje sa najmilijima sa kojima se možete prepustiti čarobnim pejzažima i prazničnim pričama koje bude najlepše emocije.

Odaberite vaš savršeni model i prepustite se novogodišnjim radostima.

Više informacija o uređaju možete naći na linku.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group