HONOR je lansirao HONOR 200 seriju koja donosi portretnu fotografiju studijskog kvaliteta

Više slika

Više slika

HONOR, najbrže rastući brend pametnih telefona u Evropi, predstavio je HONOR 200 seriju tokom epohalnog događaja na čuvenom Hipódromo de París-Longchamp u Parizu.

Okupivši preko 800 medijskih predstavnika i partnera iz čitave Evrope, HONOR je potvrdio da će HONOR 200 serija biti dostupna u Evropi veoma brzo. Ovo označava da će, po prvi put, Pro verzija ove serije biti dostupna u ovom regionu. HONOR 200 serija će biti dostupna u ovlašćenim maloprodajnim objektima od 13. juna kada zvanično kreće pretprodaja za modele HONOR 200 i HONOR 200 Pro i traje do 30 juna.  Zvaničan početak prodaje za modele HONOR 200 Pro, HONOR 200 i HONOR 200 Lite kreće od 1. jula kod operatera i svih ovlašćenih maloprodajnih prodavaca.

Centralni fokus prezentacije bio je na razvoju saradnje sa legendarnim pariskim studijom za portretnu fotografiju – Harcourt, što je nedavno najavio George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR. Demonstrirajući izuzetnu predanost inovacijama, proizvodni sektor kompanije HONOR blisko je sarađivao sa stručnjacima za fotografiju iz Harcourt-a kako bi analizirali hiljade fotografija i zajedno razvili HONOR AI Portrait Engine. Spajajući stručnost i Harcourt umetnički izraz sa najnovijim AI mogućnostima kompanije HONOR, HONOR 200 Pro omogućava korisnicima da se igraju sa svetlom i senkom, ključnim elementima studijske portretne fotografije, kako bi uvek dobili besprekorne fotografije.

„Sa ponosom predstavljamo HONOR 200 seriju koja donosi savršenu harmoniju umetnosti i tehnologije u Evropu, omogućavajući svima da kreiraju portrete na studijskom nivou", izjavio je Toni Ran, predsednik kompanije HONOR za tržište Evrope. „Do sada je vrhunski kvalitet portreta bio nedostupan mnogima, ali HONOR 200 serija postavlja novi standard u portretnoj fotografiji pametnih telefona, stavljajući profesionalni studio u vaš džep. Ovaj izuzetan uspeh u tehnologiji veštačke inteligencije, ne samo što pokazuje našu posvećenost inovacijama, već ističe i našu neumornu potragu za izvrsnošću u redefinisanju granica mobilne fotografije. ”

Na događaju su objavljene i druge važne vesti, uključujući značajnu saradnju sa čuvenim portretnim fotografom, Rankinom, poznatim po vanvremenskim fotografijama slavnih ličnosti kao što su kraljica Elizabeta II, Dejvid Bouvi i Kejt Mos. Detalji o tome šta saradnja obuhvata biće objavljeni u narednim nedeljama, ali je nagovešten mogući letnji događaj u Londonu. Takođe, objavljeno je da će MagicBook 16 Pro, koji je prethodno predstavljen na ovogodišnjem MWC sajmu, biti dostupan u nekim evropskim zemljama ovog leta.

Tokom događaja, posetioci su imali jedinstvenu priliku da proslave lansiranje nove HONOR 200 serije i da lično iskuse njene mogućnosti kroz interaktivne „experience zone” i postavke portretnih studija koje je organizovao Studio Harcourt.

Predstavljanje majstorstva portretne fotografije Harcourt studija

Prepoznajući da su svetlo i senka ključni alati u portretnoj fotografiji, HONOR 200 serija je opremljena naprednim hardverom i pažljivo razvijenim softverom sa veštačkom inteligencijom koji prepoznaje čak i najsuptilnije nijanse osvetljenja. HONOR 200 Pro poseduje glavnu portretnu kameru od 50MP sa Super Dynamic H9000 senzorom koji omogućava korisnicima da zabeleže izvanredne slike sa savršenim balansom svetla i senki, čak i u zahtevnim uslovima osvetljenja. Zahvaljujući tehnologiji  spajanja piksela 4-u-1 sa veličinom piksela od 2.4μm, korisnici mogu zabeležiti i najsitnije detalje na svojim slikama, čak i u situacijama slabog osvetljenja. Takođe, HONOR 200 Pro je opremljen portretnom telefoto kamerom od 50MP i prilagođenim telefoto senzorom kompanije Sony, čime pruža bolje mogućnosti za očitavanje svetlosti i obezbeđuje jasne i autentične fotke udaljenih objekata sa izuzetnim detaljima.

HONOR 200 Pro podiže portretnu fotografiju na viši nivo zahvaljujući HONOR AI Portrait Engine funkciji. Sa bogatom istorijom fotografisanja legendi kao što su Monika Beluči ili Karl Lagerfild, studio Harcourt je sinonim za vanvremenske portrete koji prikazuju simfoniju vizuelnog pripovedanja kroz vešto korišćenje svetla i senki. U saradnji sa Harcourt studijom, HONOR AI Portrait Engine je usavršio majstorstvo i razumevanje izraza senki i svetla koje poseduje studio Harcourt, omogućavajući korisnicima da lako zabeleže jedinstvene, prepoznatljive portrete na svojim pametnim telefonima.

Proces međusobne realizacije obuhvatio je detaljno istraživanje sprovedeno sa preko 20 eksperata za fotografiju iz studija Harcourt i kompanije HONOR tokom perioda dužeg od 400 dana. Tim je analizirao preko 1.000 scenarija osvetljenja i milione baze podataka, osiguravajući da se klasična suština studija Harcourt može preneti na pametne telefone. Osim toga, trostruka portretna kamera od 50MP sadrži unapređeni HONOR RAW Domain Algoritam, proizvodeći dobro izbalansirane portrete koji kontrolišu ekspoziciju u svetlim područjima, istovremeno zadržavajući detalje u tamnijim scenarijima osvetljenja.

Inovativni ekran koji smanjuje naprezanje očiju i omogućava duže korišćenje

Držeći se svog pristupa usmerenog na čoveka, HONOR 200 Pro poseduje PWM zatamnjivanje od 3840Hz, što je potvrđeno od strane TÜV Rheinland Flicker Free Display i TÜV Rheinland Full Care Display sertifikata. Za maksimalnu zaštitu očiju, HONOR 200 serija poseduje i funkcije poput Natural Tone 2.0 koja optimizuje gradijent boja ekrana na osnovu ambijentalnog svetla. Pored  nje, AI Circadian Night Display koristi veštačku inteligenciju za pametno prilagođavanje temperature boja ekrana u cilju smanjenja emisije plavog svetla što podstiče lučenje melatonina tokom noći i kvalitetniji san. HONOR 200 serija poseduje Adaptive Dimming, funckiju koja prilagođava osvetljenje ekrana na osnovu spoljašnjeg svetla i korišćenja aplikacija, kako bi osigurala kvalitetnije iskustvo gledanja. Sa 1.5K četvorostruko zakrivljenim plutajućim ekranom i maksimalnim HDR osvetljenjem od 4000 nita, HONOR 200 serija omogućava korisnicima da uživaju u izuzetnoj vidljivosti, čak i u veoma izazovnim  situacijama kao što je direktno sunčevo svetlo.

Unapređene hardverske performanse za besprekornu povezanost

HONOR 200 Pro poseduje veliku silicijum-karbon bateriju kapaciteta 5200mAh koja omogućava do 61 sat neprekidnog strimovanja muzike sa samo jednim punjenjem. Kako bi povećao produktivnost korisnika, HONOR 200 Pro ima moćne sposobnosti brzog punjenja. Uz veoma brzi žičani HONOR SuperCharge od 100W i bežični HONOR SuperCharge od 66W, korisnici mogu u potpunosti napuniti svoj uređaj za samo 41 minut, čineći ga idealnim za one koji su uvek u pokretu. HONOR 200 Pro obezbeđuje impresivnih 12GB memorije i veliki prostor za skladištenje od 512GB, što korisnicima omogućava da skladište i pristupaju svojim podacima bez ograničenja.

Opremljen snažnom Snapdragon 8s Gen 3 mobilnom platformom, HONOR 200 Pro postiže brzinu procesora do 3GHz, što garantuje besprekorno renderovanje grafike i odziv u realnom vremenu. Uz MagicOS 8.0, HONOR 200 Pro pruža inteligentno korisničko iskustvo obogaćeno nizom pametnih funkcija koje pokreće veštačka inteligencija. MagicOS 8.0, takođe, donosi vrhunske funkcije poput Magic Portala, Magic Capsule i Magic Ringa na HONOR 200 Pro, čime se pojednostavljuju digitalne interakcije korisnika.

HONOR 200 Lite: Zabeležite svaki trenutak sa trostrukim sistemom kamera

Lansiran zajedno sa HONOR 200 Pro i HONOR 200 modelima, HONOR 200 Lite dolazi sa moćnim trostrukim sistemom kamera. Ističe se u oblasti portretne fotografije, omogućavajući korisnicima da zabeleže zadivljujuće slike sa izuzetnim detaljima. Sistem kamera se sastoji od 108MP glavne kamere sa otvorom blende f/1.75 i HIGH-RES režimom, 5MP širokougaone i dubinske kamere, i 2MP makro kamere. Uz to, uređaj ima prednju kameru od 50MP i Selfie Light koji stvara umetnički efekat osvetljenja. Impresivni 6.7-inčni Eye-comfort AMOLED ekran sa 3240Hz bezbednim PWM zatamnjivanjem i maksimalnim HDR osvetljenjem ekrana od 2000 nita, kao i  8GB RAM i 256GB prostora za skladištenje, čine ga izuzetno pouzdanim uređajem.

HONOR MagicBook Pro 16: Snaga i produktivnost u kompaktnom dizajnu

Osim toga, HONOR je predstavio HONOR MagicBook Pro 16 (verziju sa integrisanom grafikom). Sa svojim izuzetnim ekranom, neuporedivim performansama, sofisticiranim dizajnom i širokim spektrom inteligentnih AI funkcija, HONOR MagicBook Pro 16 postavlja novi standard u računarstvu i revolucioniše način interakcije korisnika sa njihovim laptopovima.

HONOR MagicBook Pro 16 se ističe zapanjujućim 16-inčnim HONOR FullView ekranom visoke rezolucije od 3072 x 1920, osiguravajući izuzetnu jasnoću slike. Poseduje odnos ekrana prema telu od 93%, 100% DCI-P3 i sRGB gamut boja, kao i HDR 400 sa maksimalnom svetlošću od 500 nita, pružajući živopisne vizuale. Sertifikovan je od strane TÜV Rheinland za nisku plavu svetlost i performanse bez treperenja. Takođe, poseduje i E-Book režim i Dynamic Dimming tehnologiju kako bi smanjio zamor očiju. Podržan Intel® Core™ Ultra 5 procesorom i Intel® Arc™ Graphics, HONOR MagicBook Pro 16 nudi High-powered i Smart režime kako bi izbalansirao performanse i potrošnju energije. Sa baterijom od 75Wh, korisnici mogu uživati u korišćenju uređaja i do 12 sati.

Cene i dostupnost

Najnovija HONOR 200 serija bice dostupna u pretprodaji u svim ovlašćenim maloprodajnim objektima od 13. juna za uređaje HONOR 200 i HONOR 200 Pro. Zvaničan početak prodaje za uređaje HONOR 200 Pro, HONOR 200 i HONOR 200 Lite kreće od 1. jula kod operatera i svih ovlašćenih maloprodajnih prodavaca: Ananas, BC Group, Gigatron, DR Techno, Metalac market, Shoppster, Superfon, Tehnomedia, Tehnomanija i CT Shop. Tokom pretprodaje korisnici u Srbiji će imati priliku da kupe HONOR 200 Pro po sniženoj ceni od 79,999.00 dinara, dok će HONOR 200 model biti dostupan po sniženoj ceni od 63,999.00 dinara.

Za više informacija, posetite HONOR online prodavnicu na www.honor.com/.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group