Idealni portabl zvučnik

Da li ste u potrazi za idealnim portalbl zvučnikom? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda će vas jako zanimati Bose SoundLink Revolve…

Ovaj zvučnik je dizajniran tako da vam pruži uživanje u konstantnom 360° zvuku i najboljem mogućem iskustvu muzike, gde god da se nađete. Zahvaljujući njegovoj kompaktnoj veličini, on je idealan da ga ponesete sa sobom gde god da krenete. Ipak, njegova veličina ne treba da vas zavara, jer je on opremljen najnovijom tehnologijom. Da budemo precizni, ovaj model sadrži dualne pasivne radijatore koji vam pružaju savršeni nivo vibracije i duboke nisoke tonove. Transduktor je tu da vam pruži uživanje u celom opsegu zvuka, zahvaljujući elementima koji eliminišu sve čudne zvuke i reprodukuju samo čiste tonove.

Ovaj zvučnik je vodootporan, tako da ga možete poneti sa sobom na plažu, bazen ili u kuhinju da vam pravi društvo dok pripremate izvrsne obroke. Materijal od kog je napravljen je mekan, pa će ovaj zvučnik zadržati svoj oblik i izgledati kao nov čak iako ga slučajno ispustite nekoliko puta.

Jedna od njegovih najboljih osobina je njegova moćna punjiva litijum-jonska baterija koja može trajati i do 12 sati. Na njegovom gornjem delu nalaze se tasteri koji se lako koriste. Ako želite, možete kupiti i opcionu “kolevku” za punjenje, koja će svojim izgledom doprineti minimalističkoj estetici svakog okruženja. Dostupan je u crnoj i beloj boji, i u dve veličine.

Lux Life

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group