Čovek koji je prestao da pije alkohol na 1.000 dana otkriva iznenađujući efekat na njegov ljubavni život

Svi smo razmišljali o tome da smanjimo unos alkohola radi zdravlja i dobrobiti, ali kladimo se da niste mislili da bi odustajanje od pića moglo uticati i na vaš ljubavni život...

Ispijanje nekoliko čašica često ide ruku pod ruku sa izlascima, jer većina nas treba malo hrabrosti kako bismo se samouvereno predstavili potencijalnom partneru. Ali, prema ovom momku koji je odlučio da izbaci alkohol na 1.000 dana kao deo "eksperimenta produktivnosti", trezvenost može imati svoje prednosti kada je u pitanju romansa.

Kris Vilijamson, koga možda prepoznajete kao domaćina podkasta Modern Wisdom ili iz njegovog kratkog boravka u Love Island rijaliti programu 2015. godine, odlučio je da dokumentuje kako mu je apstinencija od alkohola koristila. On je podelio svoja otkrića iz eksperimenta u YouTube videu 2021. godine, kao i "najveće lekcije" koje je naučio tokom apstinencije.

Kris nije štedeo reči dok je započinjao snimak, opisavši odustajanje od alkohola kao "najmoćniju strategiju ličnog razvoja koju je ikada pronašao", dok je nabrajao neke ciljeve koje je postigao tokom tih 1.000 dana.

Priznao je da je primetio koristi koje "nije očekivao da otkrije", kako fizički tako i mentalno, objašnjavajući da ima duži raspon pažnje i bolju koncentraciju. Kao što je produktivnost "izvor sreće" za voditelja podkasta, ovo je očigledno bio dobrodošao bonus koji je primetio tokom svog uzdržavanja od alkohola više od tri godine.

Ali Kris je bio najviše iznenađen kako se prilagodio dok je i dalje bio u okruženjima gde bi obično uživao u alkoholu. Priznao je da ga je eksperiment "prisilio da postane zaista samouveren", jer je shvatio da može biti u vrhunskoj formi bez oslanjanja na alkohol. Britanac je objasnio da je "razvio istinsku harizmu" umesto da pusti da piće govori umesto njega.

Međutim, Kris je rekao da su reakcije na njegovu trezvenost od strane devojaka bile pomešane, jer je upoznavanje postalo "teže s nekim devojkama", dok su druge mislile da je to privlačno.

YouTuber je nastavio: "Većina sastanaka je u barovima ili restoranima, sednete i naručite flašu vina, ili popijete nekoliko pića u baru, i ukoliko ne pijete alkohol može biti nezgodno jer čini da se druga osoba oseća neugodno. Oni možda trebaju piće na sastanku, kako bi imali samopouzdanje. Neke devojke to nisu volele. Ali druge jesu. Biti trezan bio je znak da sam tip momka koji ima velike ciljeve i pravi žrtve u trenutku za velika dostignuća u budućnosti. To me je izdvojilo od svih drugih britanskih momaka koji samo žive za provod," dodao je Kris.

Ako ništa drugo, smatra da mu je ovo pomoglo na duge staze jer ne traži partnerku čiji se život svodi na izlaske i opijanje.

Kris je dodao: "Ako devojka nema samopouzdanja da ide na prvi sastanak trezna, i ne može da razume zašto bi neko radije jurio svoje ciljeve nego mamurluk, verovatno nije za mene."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group