Kompanija BMW nudi mesečnu pretplatu za grejanje sedišta i volana

Kompanija BMW ponudiće posebne opcije mesečne pretplate svojim klijentima, koji žele da uživaju u toplim sedištima i volanu...

Od 2020. godine, bavarski brend je predstavio mesečnu pretplatu za svoj digitalni Connected Drive sistem kako bi ispitao različita tržišta koristeći različite opcije u okviru svoje ConnectedDrive prodavnice.

Pored Velike Britanije, Nemačke, Novog Zelanda i Južne Afrike, gde je ovakva pretplata za grejače u sedištima i u volanu već dostupna, Južna Koreja predstavlja sledeće tržište koje će dobiti ovu mogućnost koja je potpuno opciona.

Sedišta sa grejanjem dolaze u četiri opcije, sa mesečnim planom od vrednim oko osamnaest dolara, jednogodišnjom pretplatom od 176 dolara i trogodišnjom pretplatom koja stiže sa cenom od 283 dolara ili se kupci mogu opredeliti da kupe sedišta sa grejačima za stalno po ceni od 406 dolara.

Ostale dostupne opcije sa mesečnom ili godišnjom pretplatom uključuju asistenciju dugih svetala, BMW Driving Assistance Plus softver, volan sa grejačima za ruke i veštački generator zvuka motora, od kojih sve stižu sa različitim cenama.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group