Miele cooking challenge

Više slika

Više slika

U Miele Experience Center-u u Beogradu na vodi održan je kulinarski izazov, u kom su novinari različitih medija ukrstili svoje varjače...

Ovo nesvakidašnje takmičenje u kuvanju vodio je jedan od najboljih kuvara Srbije, Vanja Puškar koji je ujedno bio i predsednik žirija. Osnivač koncepta New Balkan Cuisine, čiji je restoran Iva uvršten u 14 restorana sa Michelin-ovom preporukom, usmeravao je novinare savetima i pomogao im u pripremi zadatog jela. Najveća podrška novinarima na ovom zadatku bili su kuhinjski uređaji brenda Miele koji svojom funkcionalnošću i kvalitetom olakšavaju pripremu svakog jela.

Dve ekipe novinara, dame koje su ponele naziv „Mile“ i mešovita ekipa „Premijum pasta“ pripremali su pastu po svom izboru od mnogobrojnih sastojaka koji su im bili na raspolaganju. U zanimljivom i napetom kulinarskom okršaju tokom kog su bili bodovani ukus, prezentacija jela, urednost mesta pripreme, organizacija tima i poštovanje zadatog vremena, pobedu je odneo tim „Premijum pasta“, a presudni zalogaj koji je doprineo ovoj pobedi bio je grilovani kozji sir pripremljen na Miele ploči, koji je poslužen uz pobedničku pastu.

Možete i vi posetiti Miele Experience Centar, koji nudi brojne mogućnosti za organizovanje ovakvih susreta, bilo da želite daisprobate Miele uređaje, ili ste poslodavac koji želi da organizuje jedan ovakav kulinarski izazov kao team building aktivnost za svoje zaposlene.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group