Putin tvrdi da je mentalna slika Džonsona bez majice veoma uznemiravajuća

Više slika

Više slika

Moramo priznati da ga je teško gledati i obučenog, a nakon što su se nedavno lideri SAD, Velike Britanije, Nemačke, Franscuske, Kanade, Japana i Italije sastali na četrdeset i sedmom G7 samitu, britanski premijer iskoristio je priliku da malo zakači ruskog predsednika.

Osvrćući se na „diktatorov“ način na koji predstavlja fizičku spremu, koja je zaista zadivljujuća za njegove godine, Džonson se našalio: „Jakne obučene, jakne skinute? Da li bi svi trebalo da skinemo svoju odeću? Moramo pokazati da smo zajedno jači od Putina“.

Iako je britanski premijer izjavio da bi možda on i njegove kolege trebalo da kopiraju Putinovo jahanje konja golog torza, ruski lider ipak nije bio preterano srećan Džonsonovom šalom, uzvrativši mu porukom kako mu je veoma drago što su odlučili da ostanu u svojim odorama.

Govoreći na samitu u Tadžikistanu, Putin je izjavio: „Ne želim da znam koliko su ozbiljno želeli da se svuku, iznad ili ispod struka, ali smatram da bi u svakom slučaju to predstavljalo odvratan prizor. Setite se Puškina, koji je rekao – ’neko može da se bavi poslom i da istovremeno vodi računa o lepoti svojih noktiju’. Potpuno se slažem sa tim. Potrebno je imati telo i duh razvijene u harmoniji. Međutim, kako bi se harmonija dostigla, možda je potrebno prestati sa konzumiranjem alkohola i ostalim lošim navikama, baviti se sportom“.

„Moje zapadne kolege koje ste malopre pomenuli sve lično poznajem. Ovo nije najbolji period u našim odnosima, što je potpuno razumljivo. Sa druge strane, svi oni su lideri tako da mogu postići velike uspehe ukoliko to žele, ali moraju raditi na sebi“, zaključio je Putin.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group