TRANZIT BAR – nova oaza stila na klupskoj sceni Beograda

U centru dešavanja Savamale, nadomak obale reke sa autentično dizajniranom letnjom baštom, Tranzit bar je prava destinacija za sve ljubitelje urbane kulture, vrhunske klupske muzike, sofisticiranog dizajna, internacionalne kuhinje u vidu malih zalogaja i osveženja od ceđenog organskog voća.

Nastupi globalne DJ zvezde, atraktivne Nore En Pure, u okviru njene svetske turneje, u četvrtak 21. maja i stand up komičara engleskog porekla Olivera Šotre, dan ranije u sredu 20. maja, označiće veliki početak letnje sezone ovog ultimativnog bar-restoran koncepta na našim prostorima.

Atraktivna i harizmatična Nora En Pure, Južnoafrikanka bazirana u Švajcarskoj, predstavlja jednu od najvećih senzacija u ženskom DJingu na svetskoj sceni u poslednjih par godina. Pod etiketom „Enormous Tunes“ i „Tokenish“ Nora stvara melodičnu klupsku muziku, koja je u suštini Indie Dance i Deep House a koja je osvojila milione fanova širom planete. Njen hit „You Make Me Float“ našao se 2011. godine na legendarnoj Budha Bar kompilaciji a „Come With Me“ je u februaru 2013. uvršten na Top 100 Beatport liste i ostao tu čitavih 7 meseci. Na produkciji svojih albuma Nora je sarađivala sa brojnim poznatim imenima iz muzičke industrije kao što su Wretch 32, Aston Shuffle, Adrian Lux i Klingande.

U okviru svog nastupa pod nazivom „An Englishman in Belgrade“ kojim Oliver Šotra oduševljava i od srca nasmeje svoju vernu mnogobrojnu publiku, biće predstavljen i novi materijal koji je nastao tokom njegovog boravka na Floridi i istočnoj obali SAD. Oliver je rođen i odrastao u Londonu. Stand up komedijom se bavi sedam godina a nastupao je širom sveta – u Engleskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Grčkoj, dok u poslednje tri godine nastupa i u Beogradu, nastojeći da naš glavni grad uvrsti na mapu sa izuzetno bogatom scenom. Kao idealno mesto za nastupe u Srbiji ispostavio se Tranzit bar, gde će publiku uveseljavati svake druge srede sa početkom u 21 čas.

Da je Tranzit bar odrednica za stil u klupskom životu glavnog grada, potvrđuje i činjenica da je dizajn enterijera i letnje bašte delo arhitekte Marka Basarovskog a kao inspiracija poslužili su moderni restorani i barovi na Istočnoj i Zapadnoj obali SAD. Proslavljeni kreativni direktor Slavimir Stojanović dizajnirao je logotip, koji već na prvi pogled jasno govori da se radi o mestu susreta različitih uticaja u urbanoj kulturi.

Jelovnik je sačinjen od interesantne fuzije španskih, francuskih, grčkih i italijanskih kulinarskih specijaliteta a poseban koncept takozvane „otvorene kuhinje“ omogućava gostima da u svakom trenutku imaju uvid u sposobnosti tima vrsnih kuvara, predvođenih Igorom Tijanićem, diplomcem čuvene pariske „Le Cordon Bleu“ škole kuvanja. Tim profesionalnih barmena, na čelu sa iskusnim Dušanom Pavlovom obradovaće sve ljubitelje koktela i osvežavajućih napitaka.

Radno vreme Tranzit bara je svim danima osim ponedeljkom i to: utorkom, sredom i četvrtkom od 17h do 02h, petkom i subotom od 20h do 04h i nedeljom od 14h do ponoći. Braće Krsmanović 8, Savamala, Beograd. Više informacija na www.facebook.com/tranzit.belgrade

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group