7 najvećih ženskih laži

Otkrijte ženske laži, stvari koje svaka želi da sakrije od vas...

Iako pripadnice lepšeg pola tvrde kako nikada ne lažu (mnoge mogu i da vam se nad biblijom zakunu da je tako) odnosno kako samo zaobilaze istinu u širokom krugu, obikujući odgovor na postavljeno pitanje onako kako im je zgodno u datom trenutku, istina je nešto drugačija. Naime, ne postoji osoba koja nije u većoj ili manjoj meri sklona laganju. Od onih bezazlenih svakodnevnih laži, dok astronomskih koje obaraju sve rekorde, predstavljamo vam 7 najčešćih laži koje žene izgovaraju (sa uglavnom dobrom namerom).

LAŽ BR 1 – PREBOLELA SAM BIVŠEG

- Svaka devojka koja ovo zaista i misli to nikada to neće ni spomenuti, jer zapravo i ne misli na istog. Međutim ukoliko za vreme sasvim neke banalne teme, pomene datu rečenicu, znajte da laže. Na ovaj način ona želi i vas i sebe da zavara da je tako, vodeći se onim „ako to dovoljno puta sebi ponovim, postaće istina“. Ne uzimajte joj to za zlo, verovatno se trudi, ali joj ne ide.

LAŽ BR 2 – NISAM LJUBOMORNA NA TVOJU BIVŠU

- Pod ovim se podrazumeva da nije ljubomorna na prijateljski odnos koji vi imate sa nekom od svojih bivši. Naročito ako je u pitanju poslednja. Nema teoretske šanse da nije ljubomora! Ni najtolerantnija osoba na planeti, neće moći mirno da gleda kako se „prijateljski“ grlite i pozdravljate kad se vidite, izlazite na piće ili da vas ista posećuje kad ona nije tu. Savet: ne dovodite svoju sadašnju devojku u situaciju u kojoj će morati da vas ovako slaže.

LAŽ BR 3 – NIIIIJE TI MALI

- Pod pretpostavkom da joj niste prvi i da je imala bliskih susreta da muškim polnim organima, na vaše pitanje o veličini istog kada ste vi u pitanju, ako dobijete ovakav odgovor, znajte da ste sami krivi za to. Isto važi i za odgovor tipa „meni to nije važno“. Ovim odgovorima se devojke služe kako vas ne bi povredile. A ruku na srce sami ste krivi sto to uopšte i pitate. Isto bi bilo kao kada bi vas ona pitala da li vam odgovara dubina njene vagine?! Šta biste odgovorili?

LAŽ BR 4 – DRUGARICAMA NE GOVORIM NAŠE INTIMNE STVARI

- Laaaažžž! Devojke sve govore jedna drugoj! To je činjenica, potvrđena u praksi milijardu puta, tako da ne nasedajte na tu staru foru. Njena najbolja drugarica već nakon nedelju dana vašeg zabavljanja zna koja vam je omiljena poza, kakve grimase pravite dok svršavate, koliko vam treba do orgazma, koliko u proseku traje vaše vođenje ljubavi, a da ne pominjemo situacije u kojima ste možda podbacili. Nemojte joj zameriti na ovom, jer sa vama o istom ne može da priča, a ako čuje da se i drugima to dešava, neće vas napadati i započinjati svađu oko gluposti.

LAŽ BR 5 – NE SMETA MI DA IZAĐEŠ SA DRUŠTVOM

- Naravno da joj smeta. Isplanirala je romantično veče (još jedno) sa vama, a vi baš večeras idete na utakmicu, momačko veče, okupljanje sa društvom iz srednje ili nešto slično. Odglumiće da joj ne smeta, ali ćete posledice itekako osetiti neki naredni put. Nedostatak seksa kad se vidite sledeći put biće vam jasan pokazatelj.

LAŽ BR 6 – NIKAD NISAM ODGLUMILA ORGAZAM

- Sve devojke su makar jednom u životu odglumile orgazam. Razlozi su brojni, u to ne sumnjamo ali da se baš vašoj to nikad nije desilo, čisto sumnjamo. Možda ga još uvek nije sa vama odglumila, na tome va, svaka čast! Ali verujte da je barem jednom bila toliko smorena, pospana, odsutna...dok je sa nekim vodila ljubav pre vas i da je morala da smisli način kako da se izvuče iz date situacije koja se otegla u nedogled.

LAŽ BROJ 7 – JA NIKAD NE LAŽEM

- Da, kako da ne. Prethodnih 6 primera jasan su pokazatelj da ovo nije tačno, ali joj nemojte pokazati da to znate. Devojke vole da veruju u ovu izjavu, pa ih pustite ako im to toliko znači.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group