Dodaci za kućne ljubimce koji će vas oduševiti

Ove stvarčice će obradovati vas, ali i vaše najbolje prijatelje...

Svi koji imaju kućne ljubimce uživaju da im kupuju poklone i sitna iznenađenja koja im donose radost i sreću. Iako se hranljive poslastice najčešće kupuju, mi smo odlučili da vam predstavimo i druge stvari koje će učiniti da vaš ljubimac ima nezaboravan provod.

1. LED ogrlica

Svi oni koji imaju pse sa tamnom dlakom znaju kakava je muka kada ih puste da trče po mraku. Takvi psi se često ne vide, pa vlasnici imaju problema da ih lociraju. Sa ovim svetlećim LED ogrlicama, u svakom trenutku ćete moći da vidite vašeg ljubimca, čak i ako je najcrnje nijanse.

2. Vila za pse

Kućica za pse je dobra, ali nije najbolja. Ako želite da se vaš pas oseća kao kralj, onda im kupite po narudžbini napravljenu vilu koja u sebi ima nekoliko prostorija u kojima se pas može kretati.

3. Puška za loptice

Psi najviše vole da trče za lopticama, to je poznata stvar, ali ponekad bacanje loptica može da umori. Zbog toga je ova puška savršeni poklon za onog ko ima psa. Pušku napunite sa teniskim lopticama i na pritisak dugmeta ih lansirajte daleko u dalj. Vaš pas će ovo obožavati, a  vi nećete morati mnogo da se umarate.

4. Udari lasicu (igra za mačke)

Svi koji imaju mačke znaju da one znaju da budu pravi daveži jer vole da lome i obaraju stvari. Zbog toga je ovo savršena igra za njih koja će im odvući dosta pažnje.

5. Go pro kamera

Kamera koju možete da stavite na vašeg ljubimca zaista može da kreira neverovatne video klipove. Nije bitno da li je mačka ili pas, ova kamera se može montirati na svaku ogrlicu. Postavite kameru i kasnije pogledajte šta vaš ljubimac radi kada vas nema u blizini.

6. Grebalica za mačke

Mačke vole da oštre kandže. Zbog toga vaš nameštaj u kući može ozbiljno da nastrada. Grebalica je savršena stvar za sve one koji imaju skup nameštaj. Mačka će imati svoje mesto koje će moći da grebe, a vaš nameštaj će ostati netaknut.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group