Kako da izađete iz kladionice kao pobednik

Kada ste poslednji put dobili na kladionici?

Sportske kladionice su oduvek bile omiljeni hobi ljubitelja sportova. Kladionice su pune kada su u pitanju svetska i evropska prventsva, Liga šampiona i slično, a kako mnogi kažu, one predstavljaju spoj dve stvari koje mnogi muškarci najviše vole – sporta i novca. U kladionicama se svi nadaju dobitku i svi misle da su stručnjaci za neki sport, ali često se ispostavi da je situacija potpuno drugačija.

Iako su šanse da dobiju dosta male, to ne sprečava milione muškaraca širom sveta da ostavljaju pravo bogatstvo u kladionicama. Međutim, postoje načini koji vam mogu povećati šanse za dobitak. Ako želite da osvojite novac i da iz kladionice izađete kao pobednik, evo šta treba da uradite:

1. Morate biti stručnjak za sport

Ne možete se kladiti tek tako, tj. možete, ali tako verovatno ništa nećete dobiti. Morate da budete uključeni u sport na koji se kladite i da znate koji igrač ili tim je najbolji, ko je povređen i slične informacije. Sve to može uticati na krajnji ishod utakmice, ali i na rezultat tiketa.

2. Ne pobeđuju uvek favoriti

Iako su favoriti, ne znači da će uvek izaći kao pobednici. Istražite i vidite ko je po vama spremniji igrač ili koji je tim bolji. Na taj način ćete videti da li favorit zaista opravdava svoju titulu ili će njegov protivnik imati veće šanse za pobedu.

3. Menjajte kladionice

Veliki broj muškaraca posećuje samo jednu kladionicu, ali to možda i nije tako pametno. U drugim kladionicma možete videti kako se kreću kvote i kakva su mišljenja drugih ljudi o ishodima mečeva. Na taj način možete steći drugačiju sliku i napraviti bolji i vredniji tiket.

4. Manji broj parova

Svi volimo da čekamo velike sume novca i da igramo 10 utakmica, ali činjenica je da sa manjim brojem parova imamo veće šanse za dobitak. To naravno znači da moramo više para da uložimo, ali matematika jasno pokazuje, da su šanse za dobitak tako dosta povećane.

5. Ne kladite se srcem

Možda igra vaš omiljeni tim ili omiljeni teniser, ali ne slušajte svoje srce već mozak. Ako se vaš favorit povredio ili u poslednje vreme nije pokazao dobren rezultate, to znači da će verovatno izgubiti.

6. Igrajte manje popularne sportove

Ako se odlučite za manje popularne sportove možda ćete baš tako izaći kao pobednik. Tu su kvote uglavnom velike, pa ako budete imali malo sreće i znanja, možete izaći sa lepom sumom novca.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group