Kako da opeglate odeću ako nemate peglu

Ako vam je pegla pokvarena, ili je jednostavno nemate trenutno u vašem domu, onda vaše omiljene stvari možete ispeglati na sledeći način...

Postoji dosta načina koji vam mogu pomoći da opeglate stvari bez pegle. Najpopularniji način jeste staviti stvari u kupatilo dok se tuširate vrelom vodom, jer će para ispraviti nabore na odeći. Međutim, mi smo pronašli još jedno genijalno rešenje koje smo testirali i koje nam je dalo odlične rezultate.

Sve što treba da uradite jeste da uzmete jednu veću kuhinjsku šerpu i da je napunite ključalom vodom. Vodu zagrevajte u istoj toj šerpi i tako ćete podlogu šerpe usijati i zarejati poput pegle. Ključala voda unutar šerpe će održavati temperaturu visokom, što će vam dati otprilike 5 minuta da ispeglate sve nabore na vašim omiljenim košuljama, majicama i pantalonama.

Ovakav način peglanja će vam sigurno pomoći kada ste na putovanjima i u hotelskim sobama u kojima nemate peglu, a koju sigurno ne nosite u vašim koferima.

 

Foto: Your Best Digs

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group