Ovakav izgled muškarca devojke traže

Telo kojim u suštini niste bili zadovoljni, sada je vaša davna prošlost...

Meseci i godine u teretani doveli su do toga da ste isti učinili savršeno oblikovanim i zategnutim. Međutim, kada vas pogledaju mlade dame, gotovo da nikad ne znate na šta su to one obratile pažnju. Da li merkaju Vaše bicepse, guzu ili vole da bace pogled na te kockice čokolade na vaše stomaku.

Sa muškarcima je s druge strane lako. Uvek će vam odgovoriti da prvo primete ženske grudi a potom stražnjicu. Ovo nije ni malo iznenađujuće jer se i žene ( budimo iskreni ) svojski trude ( u velikom broju slučajeva ) da istaknu svoje atribute. Pa muškarci realno i nemaju šansi.

S druge strane kada je reč o ženama, one su poprilično zahtevne, ali ne i nemoguće za definisati. Jedno istraživanje koje se sprovedeno u najskorije vreme, dovelo je do vrlo interesantnih podataka. Ako vas dakle zanima šta to ona gleda kada prođete kraj nje, obratite pažnju na redove koji slede.

MESTO BROJ 1 zauzimaju – TRBUŠNJACI

- Htele to javno da priznaju ili ne, žene se jednostavno tope kada vide lepo oblikovane trbušnjake na muškarcu. Trbušnjaci su gotovo bez konkurencije i predstavljaju najlakši način da izmamite njen uzdah. Većina žena mašta o tome da ih snažan muškarac privije nežno uz svoje grudi na kojima će moći da polako uživaju u dodiru njegovih trbušnjaka. Momci, znate šta vam je činiti – vežbe za trbušnjake primenjujte što češće.

MESTO BROJ 2 pripada rukama – BICEPSIMA I TRICEPSIMA

- Iako se u većini slučajeva žene zgražavaju kada vide prebildovane tipove, lepo oblikovani mišići na rukama su vrlo seksi na muškarcu. Nezavisno od godišnjeg doba i toga da li taj isti muškarac nosi kratku atlet majicu i ističe iste, ili se oni naziru ispod majice, bicepsi i tricepsi pobuđuju žensku strast i ne smete ih izostaviti. Tegove u ruke i napumpajte te mišiće!

MESTO BROJ 3 zasluženo odnosni – ZADNJICA

- Koliko god muškarci balavili nad ženskim stražnjicama, trebalo bi da znaju da su i ženama muške guze podjednako važne. Lepo oblikovane i zategnute guze u uskim farmerkama, ostaviće više od 98 % žena bez daha. Gotovo da će instinkitvno želeti da vas štipnu za guzu kada kraj njih prođete. Dakle ako se već trudite da radite na vašeg izgledu, obavezno obratite pažnju na guzu, jer će ista biti pun pogodak kod ženskog pola!

MESTO BROJ 4 vodi nas ka muškim GRUDIMA

- Dakle iako nemate grudi koje mogu da stanu u korpu, ne znači da treba da budu mlitave i nedefinisane. Žene itekako obraćaju pažnju na ovaj deo telo mukarca za kog su zainteresovane. S toga povedite računa o tome da veličina vaših grudi NIKAKO ne prelazi veličinu njenih grudi. Mora se znati u vezi ko je snažnijeg a ko lepšeg pola, zar ne?

POSLEDNJE MESTO BROJ 5 pripada – RAMENIMA

- Iako ste možda iznenađeni da žene uopšte obraćaju pažnju na vaša ramena, dame tvrde da lepo razvijena ramena predstavljaju najseksipilniju stranu muškarca. Žene vole muškarce koji imaju jaka ramena, jer im ista daju sigurnost i ulivaju poverenje. Dakle, pošto i ovo znate, zakažite sebi termin plivanja i poradite na razvoju vaših ramena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group