Šta vaši seksi snovi zapravo znače

Više slika

Više slika

Seksi snovi su nešto što je svako od nas iskusio u većoj ili manjoj meri...

Prilikom istih nam je vrlo često bilo prijatno ako je u pitanju bila lepa devojka u koju smo zaljubljeni, neka poznata filmska zvezda ili pak foto model. Međutim verovatno vam se dešavalo da vam u snove dođu i osobe koje ne biste u stvarnom životu nikada poželeli su svojoj postelji. Verovatno ste se zapitali šta ovakvi snovi znače i da li vam šalju neku tajnu poruku?

Oktivamo vam ovom prilikom tajne slatkog sveta snova u kojima je tema seks. Neka značenja će vas sigurno iznenaditi, a za neka ste moždai mogli da pretpostavite da bi to trebala da predstavljaju.

AKO STE SANJALI DA STE BILI NEVERNI VOLJENOJ OSOBI

- Ovakvi snovi ne ukazuju na to da je vaš seksualni život loš, niti da biste želeli stvarno da prevarite voljenu osobu. Oni predstavljaju neku tajnu koju krijete od voljene osobe ili nešto što se tek spremate ga je slažete, pa vam unapred savest ne da mira. Isto tako „promena“ partnera u snu znači da biste želeli neku promenu, na koju mislite da vaša voljena ne bi pristala kada je seks u pitanju pa u svoje snove dovodite one koje smatrate spremnijima.

AKO STE SANJALI DA JE VOLJENA OSOBA VAMA BILA NEVERNA

- Ovakvi snovi su pokazatelj vašeg izvesnog nezadovoljstva u trenutnoj vezi. Moguće je da vam jednostavno nedostaje više seksa, pažnje ili lepih reči od strane voljene osobe. Takođe snovi u kojima vas ona vara, znače da ste nesigurni u sebe, ali ne i da njoj treba da ukažete nepoverenje. najbolje bi bilo da poradite na problemu koji je doveo od ovakvih snova.

UKOLIKO STE SANJALI SEKS SA BLISKOM PRIJATELJICOM

- Ako vam je data osoba samo prijatelj i ništa više, ne znači da vam snovi poručuju da treba to da kvarite. Dakle, nisu u pitanju vaše podsvesne fantazije o datoj osobi, već to da se istoj u nečemu divite i da je vrlo poštujete. Preispitajte svoje mišljenje o pomenutoj osobi i shvatićete zašto vam se našla u snovima, možda zahvaljujući svojoj inteligenciji, karakteru ili istrajnosti.

UKOLIKO STE SANJALI SEKS SA NEKOM NEPOZNATOM OSOBOM

- Ovakvi snovi se mogu različito protumačiti. Ako ste se probudili sa osmehom na licu, znači da polako ali sigurno sazrevate kao pojedinac. Ako ste bili nezadovoljni ovakvim snom, znači da treba da poradite na svom karakteru. Ako vas je ovakav san šokirao, znači da se plašite svojih postupaka, kao i toga da će neko otkriti šta ste uradili ili ste planirali da uradite.

AKO STE SANJALI SEKS SA KOLEGINICOM, PROFESORSKOM, DIREKTORKOM...

- Ovi snovi ukazuju na to da vas nešto tišti. Možda je u pitanju to što se u suštini ne slažete sa datom ženskom osobom, što ista ima neke privilegije u odnosu na vas, što je na višem položaju od vas, što vam stalno nešto prigovara ili zamera, što ima previsoka očekivanja od vas i slično. S druge strane vrlo je moguće da vas data osoba u jednu ruku i privlači ali vas nervira odnos kakv imate sa njom.

AKO STE SANJALI SEKS SA NEKOM POZNATOM LIČNOŠĆU

- Ovi snovi govore o tome da vam je potrebna podrška porodice ili prijatelja. Suprotnom opštem mišljenju da ukazuju na to da imate šanse kod date ličnosti, isti vam poručuju da treba svoje probleme da podelite sa dragim osobama umesto što ih držite su sebi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group