Stvari koje zreo muškarac nikada neće uraditi

Žene su priznale da vole zrele muškarce, a evo šta njih karakteriše...

Iako svi muškarci vole da budu detinjasti, postoje trenuci kada njihova zrelost mora da izađe na videlo. Normalno je da svako od nas teži da bude zreo i ozbiljan jer su takvi muškarci uspešni u životu. Pripadnice lepšeg pola su takođe rekle da preferiraju zrelije muškarce, jer sa njima znaju na čemu su i znaju da sa njima nikaad neće biti „zavlačenja“.

MI smo odlučili da vam predstavimo 6 znakova koji ženama jasno pokazuju da li je neki muškarac dovoljno zreo. Evo šta zreo muškarac nikada neće uraditi:

1. Nikada neće kritikovati njen izgled

Odlika zrelog muškarca je da poštuje svačiji izgled. Zbog toga ove muškarce nikada nećete čuti kako govore „Treba da smršaš“ ili „Bolje ti stoji plava kosa“.

2. Ne ugrožava privatni prostor

Zreo muškarac ima poverenja. To znači da svojoj lepošj polovini dozvoljava da „diše“. On nikada neće ugroziti njen privatni prostor i prisluškivati njene razgovore i proveravati poruke na telefonu ili Facebook-u.

3. Ne beži od problema

Kada znate da neko nije potpuno odrastao - kada ne zna da se izbori sa svojim problemima. Zreo muškarac nikada neće pobeći od problema i obaveza.

4. Ne plaši se da pokaže emocije

Ko kaže da muškarci ne plaču? Ovo je još jedan dokaz zrelog muškarca. Emocije su vrlo čudna stvar i veoma je glupo skrivati ih. Zreo muškarac to nikada neće uraditi i uvek će pokazati svoje emocije, čak i kada su suze u pitanju.

5. Misli na sutra

Veliki broj muškaraca svoj život troši živeći u trenutku. Međutim, zreo muškarac uvek gleda širu sliku i trudi se da sebi obezbedi bolje sutra.

6. Poštuje svoje prijatelje

Zreo muškarac zna da su pravi prijatelji najvažniji na svetu. Zbog toga će oni uraditi sve da ih zaštite i da im pomognu. Uvek će im pokazivati poštovanje i nikada im neće upotiti ružnu reč.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group