TOP 5 poklona za DAN ZALJUBLJENIH koje joj možete kupiti u zadnjem trenutku

Tokom godine dajemo mnogo poklona, pa nije ni čudo ako neki ne stignemo da isplaniramo na vreme...

Priznajemo da ponekad možemo da budemo zaboravni i da nam misli često odlutaju na nepoznate destinacije.Iako ovo nije ništa čudno i strašno, ponekad se dešava da zaboravimo na važne datume. Kao što verovatno i sami znate, Dan zaljubljenih samo što nije, pa bi valjalo da vašim devojkama poklonite nešto lepo i romantično.

Međutim, šta raditi ako poklon još uvek niste kupili, a sa njom treba da se vidite u roku od par sati? Ne brinite mi imamo rešenje.

1. Nakit

Nakit možda jeste pomalo dosadan i neoriginalan, ali budimo realni, sa njim nikada nećete pogrešiti. Žene obožavaju nakit, pa ćete sa ovim poklonom uvek igrati na sigurno, a najbolje od svega jeste to što ga možete kupiti na svakom koraku.

2. Romantična majstorija

Više od svega, žene vole kada se muškarci trude oko njih. Zato upalite vašu maštu i kreirajte nešto jednostavno i lepo za kratak vremenski period. To može biti romantični album za slike, čak i crtež. Vaša mašta je granica, pa je iskoristite.

3. Omiljena hrana

Žene uživaju u lepim obrocima, a ako vašoj lepšoj polovini pripremite omiljenu klopu, onda ćete sigurnim korakom stići do njenog srca.

4. Šećerna bomba

Ako vaša devojka voli slatko, onda joj možete pripremiti šećernu bombu, odnosno kupiti omiljene čokolade i slatkiše u kojima će ona uživati danima. Slatkiše možete spakovati poput poklona, ili čak napraviti buket od slatkiša, što će biti vrlo interesantan i originalan poklon.

5. Intimno druženje

Naravno, ponekad najveći poklon vašoj partnerki možete biti vi, pa zato napravite romantičnu atmosferu i posvetite svoju pažnju samo njoj i nema mogućnosti da se to njoj neće svideti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group