OnlyFans zvezda obećala besplatne fotke ako se u finalu Svetskog kupa nađe njen omiljeni tim

Brazil i Nemačka su dva najveća tima Svetskog kupa u Kataru…

Ipak, uzimajući u obzir nemačku dominaciju nad Brazilom 2014.godine u polufinalu, jedna njihova navijačica obećala je mnogo toga, kako bi pomogla svojoj reprezentaciji da pronađe motivaciju.

OnlyFans zvezda, koja je nekada bila policajka, obećala je svojim fanovima da će im poslati besplatne nevaljale fotografije ukoliko njen tim iz Brazila dođe do finala Svetskog kupa, zajedno sa reprezentacijom Nemačke.

Iako su njeni baka i deda nemačkog porekla, Tati Veg navija za Brazil i celim svojim bićem želi da im pomogne da se domognu pehara. Ipak, na Svetskom kupu sveta lepote, koji se naziva Bela da Copa do Mundo, Tati će predstavljati Nemačku, tako da ima donekle suprotstavljene interese kada se radi o ovoj utakmici.

Uprkos svemu, ona se nada da Brazil može otići do finala i vratiti Nemcima milo za drago zbog pobede 7:1 tokom Svetskog kupa 2014.godine, koji je održan u njenoj zemlji.

Kako ona kaže: “Od samog starta, želela sam da predstavljam Nemačku na ovom takmičenju, ali sam se plašila kritika zbog rezultata 7:1”. Nekadašnja policajka je dodala: “Tu utakmicu je teško progutati, zar ne? Zato sam krenula u svoju misiju kojom želim da izbrišem tu njihovu pobedu. Ja sam Brazilka i imam podeljena osećanja. Moji baka i deda su Nemci. Moja porodica je iz Nemačke, ali ne želim da slavim ovakvo rasturanje. Ukoliko u finalu Svetskog kupa budu igrali Brazil i Nemačka, obećavam da ću podeliti besplatne nage fotkice”.

Tati procenjuje da, u poređenju sa njenim vremenom koje je provela u vojnoj policiji, sada zarađuje čak trideset puta više nego ranije. Možemo slobodno reći da ona uživa u svim beneficijama svog načina života koji prodaje na OnlyFans platformi. Sa masivnih 109.000 pratilaca na Instagramu, ova učesnica Svetskog kupa u svetu lepote je mezimica svojih fanova.

Ipak, Nemci se nisu plasirali u sledeći segment ovog takmičenja, pa su nam tako srušili sve snove. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group