Cela istina o seksu u vodi

Uostalom, da li je bezbedno ili ne?

Seks u vodi je fantazija koju dele mnogi. Ideja uživanja u seksu na plažama, bazenima ili hidromasažnim kadama izgleda – i jeste – privlačna, ali dolazi sa značajnim rizicima koje se moraju uzeti u obzir da bi se to radilo bezbedno i zdravo.

Prva opasnost koja proizilazi iz seksa u vodi je moguće unošenje bakterija u vaginu, jer morska ili bazenska voda može sadržati visok nivo klica koje mogu izazvati infekcije urinarnog trakta ili čak gljivice.

Pored toga, upotreba kondoma u vodi može biti manje efikasna zbog poteškoća da ostanu stabilni u vodi. U stvari, morska voda može isprati spermicidne proizvode, pri čemu je rizik od prenošenja polno prenosivih bolesti visok.

Dakle, ako želite da imate bezbedno i prijatno iskustvo, važno je da se pridržavate odgovarajućih sanitarnih praksi i da koristite odgovarajuću zaštitu kao što su vodootporni kondomi i odgovarajuća dezinfekciona sredstva.

Da, seks u vodi je zabavan i veoma stimulativan, sve dok ste prvo uradili odgovarajuću pripremu da biste izbegli neželjene efekte.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group