Kako da vam patike traju duže

Evo par saveta koji će vam pomoći da sačuvate vaše omiljene patike...

Bilo da ste sportista, biznismen, medijska ličnost ili nešto drugo, patike su vam sigurno omiljeni stanovnici cipelarnika. Patike svi vole, one su udobne, tople i mogu se nositi u različitim prilikama. Zbog toga su one najpopularniji vid obuće. Međutim, veliki broj ljudi ima poteškoće da sačuva svoje patike, pa ih zbog toga menjaju na svakih par meseci, a kao što i sami znate, patike mogu biti prilično skupe.

Zbog toga vam predstavljamo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da sačuvate vaše omiljene patike...

1. Kupite sprej za zaštitu od vode i prljavštine

Prvo se morate potruditi da vaše patike uvek budu čiste. Vlaga, prljavština i drugi faktori utiču na tkaninu patika i zbog toga se one mogu pocepati. Sada postoji mnoštvo proizvoda koji će zaštiti vaše patike i tako im produžiti život.

2. Imajte barem 2 para

Što ih duže nosite, to je veća verovatnoća da će se one iscepati ili raspasti. Iako mislite da je možda glupo da imate 3 ili 4 para patika, tako ćete sačuvati svaki par. Ako imate jedan par patika koji uvek nosite, to znači da ćete ih vrlo brzo iznositi i rascepati. Ako na par dana menjate patike ili određene patike koristite za određene prilike, one vam mogu trajati godinama.

3. Po kiši, vetru, suncu, snegu

Patike nisu napravljene za sve vremenske uslove. Ako ih nosite po različitim vremenskim uslovima, to znači da vam te patike neće dugo trajati. Pokušajte da odredite patike koje ćete nositi za vreme leta, proleća i jeseni. Na taj način ćete uvek imati spremne patike koje će vam trajati i po nekoliko godina.

4. Čistite ih redovno

Koliko god da se trudite da sačuvate vaše patike od prljavštine, činjenica je da se one moraju isprljati. Ako ih redovno čistite i održavate, tako ćete povećati njihov vek trajanja, a ako pustite da se prljavština gomila, takve patike vam neće dugo trajati.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group