Da li alkohol pomaže u muvanju devojaka?

Mnogi muškarci misle da će lakše osvojiti žensko srce uz nekoliko čašica alkohola...

Sigurni smo da ste hiljadu puta koristili alkohol kako biste se opustili i kako biste bili bolji u osvajanju devojaka. Muškarci u većini slučajeva misle da im alkohol pomaže u ovim situacijama jer ih opušta, pa tada lakše pričaju i lakše ulaze u konverzaciju. Međutim, da li je to zaista tako ili su muškarci samo u iluziji?

Odlučili smo da pitamo pripadnice lepšeg pola i da otkrijemo da li one vole kada im prilaze pijani ili trezni momci. Nakon njihovih odgovora, zaključili smo da sve ispitane devojke imaju slično mišljenje i da imaju isti stav o „pijanim“ muvatorima, a evo o čemu se radi:

Devojke kažu da više vole kada im priđe trezan momak, nego opušteni lik koji je nešto popio. Iako alkohol dovodi do jasno vidljive opuštenosti, devojke nikada nisu sigurne na čemu su kada im priđe momak pod dejstvom alkohola. One kažu da ne znaju da li je on ozbiljan, da li zaista veruje u ono šta priča i koje su mu iskrene namere, dok se treznim momcima to vidi u očima.

Dakle, ako ste otišli u klub ili kafanu sa namerom da pronađete devojku, onda je najbolje da se držite podalje od alkohola, jer ćete tako ostvariti bolje rezultate kod žena. Možda ćete biti nervozniji i ne tako opušteni, ali ćete uspeti bolje da prenesete svoja osećanja koja će ona sigurno primetiti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group