Da li veličina stopala ima veze sa veličinom muškog „ponosa“

Sigurno ste čuli za mit koji kaže da su muškarci sa većim stopalima obdareniji od onih koji imaju manja stopala...

Nismo sigurni kako je ovaj mit nastao i od koga je krenuo, ali je zastupljen u svim zemljama na planeti i svi tvrde da muškarci sa većim stopalima imaju i veći penis. Najčešće su žene te koje ovo tvrde i koje kažu da su muškarci sa većim stopalima bolji i obdareniji.

Grupa naučnika iz Amerike, pokušala je da pronađe vezu između veličine stopala i veličine penisa i da proveri ovaj popularni mit, pa je na istraživanje pozvalo 1000 muškaraca.

Vrlo brzo je utvrđeno da veličina stopala NEMA NIKAKVE VEZE sa veličinom penisa i da je taj mit potpuna i apsolutna besmislica. Naučnici kažu da na veličinu penisa najviše utiče genetika, ali i okruženje u kojem je muškarac odrastao. Takođe, prisustvo bolesti i način razvijanja mladog muškarca takođe može odrediti da li će polni organ biti veći ili manji.

Dakle, ako imate mala stopala i ako zbog toga padate u očaj jer mislite da nećete oduševiti vaše partnerke, ne brinite, jer je ovaj mit potpuna laž.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group