Evo zbog čega nikada niste uhvatili ženu kako masturbira

Retko ko je uhvatio ženu u ovakvoj situaciji...

Činjenica je da svi masturbiraju, i muškarci i žene, ali zbog čega se uvek čini da to samo rade muškarci. Postoji nekoliko odgovora na to pitanje:

1. Žene ne masturbiraju toliko često

Za razliku od nas muškaraca, žene nemaju toliku čestu potrebu za mastrubacijom. Nismo sigurni zbog čega je to tako, ali izgleda da je njima jedna masturbacija na nwdelju dana sasvim zadovoljavajuća.

2.To rade na skrivenim mestima

Mi muškarci volimo da masturbiramo kad god imamo priliku, međutim žene vole intimu i privatnost, čak i kada su same. One će to obično uraditi u spavaćoj sobi ili za vreme tuširanja, pa je nikada nećete uhvatiti, osim ako ne postavite kamere.

3. Mogu to da rade i preko pantalona

Za razliku od muškaraca, žene svoj polni organ mogu da stimulišu i bez skidanja, pa je sam tim masturbacija daleko puta lakša. Naravno, ako im ruke nisu u gaćama, one mogu mnogo bže da reaguju kad neko naiđe.

4. Doživljavaju orgazam brže

Kada žene mastrubiraju, one doživljavaju orgazam mnogo brže nego muškarci, što je malo čudno. Za vreme seksa, njihov orgazam može da potraje, ali kada one to rade same, mogu da dožive klimaks i za 2 do 3 minuta.

5. Mogu da ga prekinu

Žene mogu da prekinu orgazm ako to žele, dovoljno je da ih nešto uplaši ili da ih neko nešto pita, dok sa muškarcima to nije slučaj. Kada muški orgazam krene, nema prekidanja.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group