Koji tipovi žena će vrlo rado pristati na analni seks

Iako analni seks može biti savršen erotski trik koji svaku ženu može dovesti do ludila, o njemu se ipak retko govori...

Tim istraživača sa Univerziteta u Vašingtonu, Univerziteta Čikago i Univreziteta u Minesoti, Mineapolisu, zaključio je da su žene više nego voljne da ga isprobaju makar jednom u svom životu. Ono što je daleko fascinantnije jeste činjenica da, kako je istraživanje otkrilo, postoji poseban tip žena koje daleko više vole u guzu i otvorenije su po pitanju ovakvih akrobacija od drugih.

Da li žene zapravo vole analni seks?

Pošto su gotovo sve žene drugačije, makar donekle, pravićemo se da je tako, odgovor na ovo pitanje može varirati od individue do individue, dok istraživanje indicira da brojne žene uživaju upravo u analnom seksu.

U studiji izvedenoj uz pomoć podataka prikupljenih od strane National Survey of Family Growth ankete, koja je uključila 10.463 strejt, seksualno aktivne žene između 15 i 44 godine, koje su upitane da li upražnjavaju analni seks, istraživači su otkrili da je 36% žena izjavilo da su probale analni seks makar jednom u svom životu. Međutim, deluje kao da im ovo nije prvi izbor, jer je svega 13,2% njih izjavilo da je imalo analni seks u poslednjih godinu dana.

Sa druge strane, istraživači su otkrili da u većini slučajeva postoji određeni šablon i da pojedini tipovi žena imaju daleko više interesovanja kada je upitanju isprobavanje analnog seksa. “Žene u svojim dvadesetim koje nisu striktno religiozne i imaju veći nivo prihoda i edukacije, najverovatnije će probati analni seks”, zaključeno je u studiji. Udate žene koje žive sa svojim partnerima daleko su otvorenije po ovom pitanju od onih koje su slobodne, takođe.

Zbog čega je ovo tako? Većina naučnika indicira da one zapravo pokušavaju da začine malo svoj seksualni život. Međutim, životni obrazac dugogodišnjih veza i brakova nije jedini u kome su žene zagrejane za analni seks. Žene će daleko češće imati analni seks ukoliko su eksperimentisale sa drugim ženama, imale neplaniranu trudnoću, izgubile nevinost pre šesnaeste godine i iskusile tretmane protiv seksualno prenosivih infekcija u prošlosti.

Dame koje su prstenom vezane i bez fanatično religioznih uverenja, dokazale su se daleko orinijim da isprobaju analni seks od drugih žena u bilo kojim okolnostima. Nova studija takođe predstavlja da žene ređe zahtevaju upotrebu kondoma u slučaju analnog seksa u odnosu na vaginalni, što ih takođe postavlja u nešto nepovoljniju poziciju kada se radi o polno prenosivim bolestima.

Potpuno je jasno da će analni seks potpuno ukinuti šanse za trudnoću, predstavljajući pravi način za isprobavanje novih stvari i trikova u spavaćoj sobi, ali zajedno sa njim dolaze i rizici prenošenja polno prenosivih bolesti, baš kao i kod vaginalnog seksa, tako da su istraživanje i pažnja pre stupanja u ovakve akcije uvek preporučljivi.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group