Lana Rouds otkriva potresan razlog zbog kog je želela da napusti industriju zabave za odrasle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades)

Ova 27-godišnjakinja je ušla u svet filmova za odrasle 2016. godine, brzo stekavši slavu i postavši jedna od najtraženijih glumica na PornHub-u...

Međutim, njena karijera nije dugo trajala, jer je industriju napustila već krajem sledeće godine i praktično se povukla. Rouds sada koristi svoju platformu da govori o tome kako je bavljenje glumom u filmovima za odrasle uticalo na njeno mentalno zdravlje.

Tokom gostovanja u podkastu Curious Mike, objasnila je srceparajući razlog koji ju je naveo da napusti industriju nakon samo nekoliko meseci. Voditelj je započeo pitanjem kako je uspela da "izađe" i pronađe svoj "identitet" van tog posla.

Pogledajte podkast ispod (od 14:00 minuta):

Rouds je rekla da je "morala" da pronađe svoj identitet, inače bi joj se život tragično završio. Objasnila je: "Jer, idući prema kraju, počela sam da doživljavam napade panike pre scena, jer stvarno nisam želela da ih radim i nisam znala kako da kažem 'ne, ne želim ovo da radim.' Tako da zapravo nije bilo izbora za mene; ili 'ću verovatno da se ubijem' ili ću uraditi bilo šta da nešto drugo funkcioniše," rekla je. Bivša zvezda filmova za odrasle dodala je da veruje da ako se bilo ko samo "makar malo svaki dan trudi," može dostići svoj cilj.

Internet ličnost - koja je javno izrazila svoj prezir prema filmovima za odrasle - sada je majka jednog deteta i multimilionerka sa nekoliko biznisa, uključujući nalog na OnlyFans i podkast Three Girls One Kitchen sa Aleksom Adams i Olivijom Dejvis.

U intervjuu na Hari Džouzijevom podkastu 'Tap In' 2021. godine, otkrila je da bi želela da sve svoje stare video snimke ukloni sa interneta. "Nemam prava nad brojnim snimcima u kojima se pojavljujem, inače bih ih verovatno sve do sada obrisala," rekla je tada.

Govoreći o svojim žaljenjima, dodala je: "Iskreno, ljudima kažem, da mogu da se vratim, odrekla bih se svega da vratim svoje dostojanstvo i poštovanje, i da ljudi ne mogu da me vide na taj način."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group