Ljubite je ovde i ona će vas baciti u krevet

Pripadnice lepšeg pola su otkrile mesto koje ih neverovatno uzbuđuje...

Sigurno ste hiljadu puta čuli o famoznim G tačkama i erogenim zonama koje dovode devojke do ludila i koje ih teraju da vas vuku u krevet. Istraživanja su pokazala da takve tačke zaista postoje i one se obično nalaze na intimnim delovima tela. Međutim postoji jedna tačka koja ima veoma jak uticaj na žene i koja ih momentalno uzbudi.

90% žena je priznalo da vole kada ih muškarci tu ljube i da se one posle tih poljubaca osećaju prelepo i senzualno i da su spremne da nastave akciju u krevetu.

Mesto koje je tako uzbudljivo i koje žene jedva čekaju da im poljubite jeste vrat. Međutim, nije dovoljno da vrat poljubite bilo gde. To mora biti tačno na mestu gde se vrat spaja sa vilicom, tačno ispod njenog uha. Žene kažu da poljupci na ovom mestu dovode do neverovatne seksualne želje i do jakog uzbuđenja koje čini da se osećaju,srećno, lepo i privlačno.

Naravno, ni poljupci ne smeju da budu obični niti agresivni. Žene otkrivaju da poljupci na ovom mestu moraju da budu, blagi, nežni i da izazivaju. Ljubljenje ovog mesta na vratu čini sjajnu predigru koja će uzbuditi svaku devojku i ženu i koja će vam omogućiti da svoje partnerke opustite i da im na najbolji način poručite da će se sa vama NEVEROVATNO provesti.

Foto: LifeStyles

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group