Model zarađuje 30.000 dolara kao lažna supruga koja "gleda fudbal bez prigovora"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babi Palomas (@babipalomas)

Jedna žena zarađuje gomilu novca kao takozvana „surogat supruga” za oženjene muškarce onlajn, govoreći da ona može raditi brojne stvari koje njihove supruge ne mogu...

Babi Palomas je OnlyFans model koja je u prošlosti postala viralna kada je otkrila da je njen nekadašnji profesor iz srednje škole odlučio da se pretplati na njen seksi sadržaj. Ona originalno potiče iz malog grada nadomak Sao Paola u Brazilu, a postala je zvezda društvenih mreža sa 100.000 pratilaca na Instagramu. I zaista, ona ima izobilje muškaraca u svojoj publici koji joj se dive, pa je stoga odlučila da im ponudi svoju novu uslugu surogat supruge, po ceni od 30.000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babi Palomas (@babipalomas)

„Radim stvari koje prosečne žene često odbijaju, poput gledanja fudbala bez prigovaranja. Sa jednim klijentom, pravila sam večeru dok me on pratio putem telefonskog razgovora, a potom smo zajedno gledali televiziju. Na kraju smo gledali i fudbal, između ostalog. Ti muškarci se otvaraju prema meni i govore mi sve tajne iz svojih života. Tako sam shvatila da se vrlo često oženjeni muškarci osećaju usamljeno, tačnije, nedostaje im neko sa kim mogu da podele ove muževne aktivnosti, nedostaje im da budu zadovoljeni”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babi Palomas (@babipalomas)

Babi takođe kaže da muškarci obožavaju njenu nezavisnost, jer „ona ume sama da zameni točak na svom automobilu”. Iako nema svog partnera, Babi uživa u igranju ove uloge, ali se nada da će jednog dana imati svoju porodicu i supruga. „Naravno sanjam o udaji jednog dana. Želim da imam svoju porodicu, ali dok se to ne desi, vežbam sa svojim fanovima. Ne idem kod njih kući, moj posao je isključivo online. Imam pakete od 12 ili 24 sata, a oko cene se dogovaramo sve dok oboje nismo zadovoljni”.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group