Muški polni organ se smanjuje tokom godina ali jedan doktor ima rešenje za ovaj problem

Nauka je dokazala da se muški polni organ smanjuje tokom starenja, a to svakako može biti dobra vest za svakoga ko smatra da mu je vršnjak previše veliki...

Baš kao i sve drugo u našem telu, prilikom starenja naši donji predeli prolaze kroz brojne promene. Ovo nije slučaj jedino u slučaju ušiju, koje zapravo nastavljaju da rastu kako se približavamo sutonu života. U slučaju budale i njegovih pratilaca dolazi do skupljanja i smanjivanja.

„Ukoliko je čovekov penis dugačak 16 centimetara u tridesetim, on može biti dugačak 12 ili 13,5 u njegovim šezdesetim ili sedamdesetim godinama“, izjavio je urolog Irvin Goldštajn.

Uprkos tome što penis ponekada može delovati manje zbog dodatne kilaže muškarca, koja neretko predstavlja prateći problem kako starimo, on je ipak tu, samo se ne nalazi iznad površine i menja svoj oblik zbog Pejronijeve bolesti, postajući zakrivljen kada je u erekciji.

Pejronijeva bolest izazvana je nagomilavanjem ožiljkastog tkiva ispod površine penisa tokom vremena. Ovo oboljenje je prilično retko na globalnom nivou i većina muškaraca nije ni svesna da ga poseduje, sudeći prema urolozima.

Uz sve to, tokom starenja, proizvodnja testosterona takođe usporava, što može dodatno uticati na veličinu i funkcionalnost testisa i penisa. Stanja povezana sa starošću, kao što je arterioskleroza, takođe mogu redukovati protok krvi do penisa, što čini da on deluje manje.

Međutim, sudeći prema doktoru Edvardu Cimermanu, poznatijem kao Doktor Đoka sa TikToka, postoje načini da se spreči gubitak volumena i obima muškog polnog organa: „Penisi se smanjuju tokom godina baš kao što gubite obim svog lica i vrata“, objasnio je doktor. „Ispod struka mi gubimo obim i možemo čak izgubiti i dužinu ukoliko ne koristimo naš alat često. Sve se zapravo svodi na ’koristi ili izgubi’ vrstu problema“.

@dickdocontiktok Dr.Z answering the question, “What’s the average size of a pickle?” #happenis #maleenhancement #girth #length #pickle #doctok #menshealthtips ♬ original sound - Dr. Edward Zimmerman

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group