Naučnici zaključili tačan broj masturbacija koji će vas održavati zdravim

Nauka tvrdi da bi trebalo da pazimo na svoje zdravlje i da masturbiramo najmanje dvadeset i jedan put mesečno...

Za sve muškarce, naučnici su sproveli novo instraživanje i objavili ga u European Urology časopisu, gde su potvrdili da, ukoliko želimo da smanjimo rizike koji dovode do pojave kancera prostate onda bi trebalo redovno da davimo zmiju. Prema njima, regularno šamaranje budale smanjuje rizike od nastajanja raka prostate za trećinu, što svakako zvuči kao veoma pozitivna stvar.

Iako prema statistikama većina muškaraca preživi ovu opaku bolest, najbolje je sveukupno izbeći bilo kakve opasnosti, a kada već nauka kaže da gotovo svakodnevno sapunjanje mačora pomaže, ko smo mi da tvrdimo drugačije? Tu su i druga istraživanja naravno koja sugerišu da je zdrav seksualni život u kome doživljavate vrhunac često dovodi do zavidnog pada stope razvoja kancera, ali ova poslednja deluje kao da su stručnjaci konačno uboli magičnu cifru.

Kako deluje, trebalo bi da težite ka orgazmu, bilo putem masturbacije ili nekog drugog načina, najmanje dvadeset i jedan put mesečno i naravno, ovo je minimalna cifra, tako da niko ne tvrdi da ne možete imati više akcije. Međutim, naučnici i dalje ne znaju na koji način tačno rukoblud redukuje rizike za nastajanje kancera prostate, ali sudeći prema istraživanjima, regularni orgazmi ispiraju toksine koji u suprotnom povećavaju ove potencijalne rizike.

Istraživači su u poslednjoj studiji proučavali 31.925 muškaraca iznad osamnaest godina i njihove rutine po pitanju masturbacije tokom života, što je dovelo do pomenutog zaključka koji definitivno prihvatamo sa velikom dobrodošlicom.

Međutim, samo zbog toga što je ovo pre svega zdravstvena aktivnost ne znači da je možemo svuda izvoditi i naravno za sve postoji pravo vreme i mesto. Kako poslednji izveštaji navode brojni muškarci vole da odrade posao čak i na poslu, ali ovo može biti podržano tezom da takav postupak u toku radnog vremena popravlja produktivnost i fokus, sa pojedinim kompanijama koje svojim radnicima čak i nude šansu da se olakšaju u ovom smislu, smanje tenziju i nervozu.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group