O čemu žene najviše maštaju?

Napokon su naučnici došli do saznanja šta zaista žene žele u krevetu...

Ženama je teško udovoljiti, morate priznati, ali kada sve ide po našem - uživamo i nemamo ni jednu zamerku. Za zdrav odnos u vezi ili braku, pored dobre komunikacije je bitan i dobar seks.

U jednom od skorašnjih istraživanja, naučnici su ispitali preko 1500 osoba u potrazi za odgovorom na pitanje o čemu žene, ali i muškarci maštaju i šta ih najviše pali ili im nedostaje. Kao ponuđene odgovore su imali dosta seksualnih maštarija, od onih “prosečnih” do onih pomalo čudnih, koje nikome ne bi ni pale na pamet. Trebalo je da ocene svaka svoju maštariju, a da onu sa najviše bodova, opišu što detaljnije.

Ono što je sve iznenadilo jeste da je ženama najveća maštarija, od raznih ponuđenih - seks u kojem su uključena romantična osećanja. Za ovom su išle i maštarije poput seksa na neobičnim ili zabranjenim mestima, kao i spontani seks.

Dok su muškarci ostali pri jednostavnim maštarijama poput oralnog seksa, među 65% žena je glavna “stvar” potčinjenost, a zatim vezivanje, lagano udaranje po zadnjici i na kraju, ni manje ni više nego - prisilan seks (ali se ne radi o silovanju, naravno!)

Da li je ovo glavna maštarija zbog toga što smo postali toliko udaljeni jedni od drugih, čak i od partnera, pa nam nedostaju emocije, ili ne - ostaće na naučnicima da prouče ili na nama samima...

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group