Okoreli OnlyFans obožavalac troši 25.000 britanskih funti na svoju omiljenu zvezdu

Obožavalac OnlyFans modela, Mercedes Valentajn, postao je toliko opsednut njome da je istetovirao njeno ime iznad svojih genitalija, dok godišnje plaća 25.000 britanskih funti kako bi uživao u sadržaju koji ona izbacuje…

On se po prvi put pojavio na njenom radaru u junu 2021.godine, kada je stupio u kontakt sa njom preko ove platforme i rekao joj da želi da mu ona “kontroliše svake aspekt života”. Potom, on je pitao da li može istetovirati njeno ime iznad svojih genitalija i na svom domalom prstu, navodeći je da mu pošalje ručno pisani potpis.

Ovaj gospodin je naziva svojom “boginjom” i “muscle mummy”, poseduje oltar posvećen njoj, proglasio ju je za korisnika njegovog životnog osiguranja i dao joj je “vlasništvo nad svojom dušom”.

Prema navodima, ovaj verni pretplatnik joj kupuje poklone, uključujući klavir od 1.000 britanskih funti i nameštaj za njen dom, poput sofe i tostera, dok je za pristup njenom sadržaju tokom prošle godine potrošio 25.000 britanskih funti. Uprkos njegovim čudnim zahtevima, Mercedes ne smeta njegova pažnja i kako je sama izjavila, želi da pomogne njemu i drugim svojim pretplatnicima da dožive svoje fetiše.

Mercedes, koja je učila da postane neuronaučnik, otvorila je svoj OnlyFans u aprilu 2021.godine, nakon što se okušala u plesu oko šipke. Njena stranica brzo je dobila veliki broj pratilaca i sada zarađuje oko 40.000 britanskih funti mesečno, odnosno oko 200.000 na godišnjem nivou.

Ova dama, koja je inače iz Brajtona, izjavila je: “On je moj glavni fan i njegov život se vrti oko mene. Baš kao i drugi moji pretplatnici, on želi da ja dominiram njime. Ima oltar koji je posvetio meni, sa velikim cvetnim buketom i fotografijama. Njegovi zahtevi mi zaista ne smetaju i želim da uradim sve što mogu da ga učinim srećnim. Ovo je forma obožavanja, a mislim da OnlyFans platforma konačno normalizuje takvo ponašanje.”

Mercedes je veoma često zatrpana čudnovatim zahtevima i muškarcima koji žele da je obožavaju zbog njenog sjajnog i savitljivog tela, što je izazvano Ehlers-Danlos sindromom koji joj je dijagnostifikovan kada je imala 15 godina. Ovo stanje izaziva veoma fleksibilne zglobove i rastegljivu kožu.

“Uvek sam bila poznata kao savitljivo dete. U jednom momentu sam oslabila i izgubila snagu, zbog čega je stanje mojih zglobova počelo da se pogoršava. Na primer, mama bi me zagrlila, a ja sam osećala kao da mi ramena iskaču. Bilo mi je sve bolnije da radim svakodnevne stvari. Mama mi je pronašla najboljeg terapeuta i stvari su polako krenule na bolje”.

Nakon fizikalne terapije koja joj je pomogla da povrati svoju mobilnost, Mercedes je krenula stopama svojih roditelja i otisnula se na master studije u polju neuronauke. Ipak, dok je bila na fakultetu, isprobala je ples oko šipke i pronašla je ljubav prema tom “sportu” i skidanju.

“Kako sam dotakla šipku, zavolela sam je. Obožavam da nastupam i pokažem svima šta sve mogu da uradim, ali nisam očekivala ovoliku popularnost”, kaže Mercedes, koja je sada jedan od vodećih tvoraca sadržaja na platformi, koja konstantno dobija podršku svog najvećeg fana.

“On je neverovatno posvećen. Kažem mu kada učini nešto pogrešno. Želeo je da istetovira moje ime na prstu i iznad genitalija i tražio mi je dozvolu za to. Poslao mi je ugovor u kom je svoju dušu prepisao meni. To mi ne smeta i ne šokira me, najiksrenije. Kupio je gotovo sav nameštaj za moj dom. Mesec dana je proveo u celibatu i morao je da sačeka da mu ja kažem kada može da se olakša”, objašnjava Mercesdes, čiji roditelji u potpunosti podržavaju njenu karijeru, ali, međutim,  njeni prijatelji su neretko zabrinuti zbog ovako opsesivnih fanova.

“Moji roditelji žele da ja budem srećna i uspešna. Međutim, mnogi ljudi smatraju da su ovakvi fanovi psihopate, ali oni su sasvim bezopasni. Ja obožavam ovo što radim i imam svu slobodu ovog sveta!”

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group