Preko prijateljstva do ženskog srca

Mnogi muškarci smatraju da "prijateljska zona" znači da oni nikada neće moći da budu sa nekim devojkama, ali istraživanja su pokazala drugačije...

Muškarci veruju da kada jednom postanete prijatelj ženi, to znači da ste zauvek odbačeni kao njen ljubavnik i emotivni partner. Zbog toga se veliki broj  muškaraca plaši "prijateljske zone". Međutim, istraživanja koja su sprovedena u Rusiji, pokazala su da mušakrci imaju veće šanse da se smuvaju i postanu partneri devojkama, kada prvo postanu prijatelji.

Nakon ispitanih žena kojih je bilo u velikom broju, utvrđeno je da je ženama najbitnija povezanost, kada žele da stupe sa nekim u vezu. Kada su sa muškarcima prijatelji, one tada počinju da se otvaraju i da se poveziju i zbližavaju sa njima, što kasnije vrlo lako dovodi do stvaranja većih i lepših osećanja.

Ogroman broj žena je priznao da maštaju da budu sa svojim bliskim muškim prijateljima i da se njihova ljubav prema njima javlja upravo zbog prijateljstva, jer tako uspeju da ih upoznaju, da vide njihove dobre i loše strane, ali i da sa njima ostvare kontakt koji kasnije žele da prošire i da učine intimnijim i strasnijim.

Zato muškarci, ne bežite od drugarica i prijateljskog odnosa, jer nikada ne znate gde vas on može dovesti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group