Seks poza sa kojom ćete je dovesti do ludila

Sudeći prema seks ekspertima postoji jedna posebna poza koja je dovoljno raznovrsna i pruža veliko uživanje, tako da bi je svakako trebalo dodati repertoaru u spavaćoj sobi...

Za razliku od kompleksnih seks poza koje mogu zahtevati određenu fleksibilnost ili gimanstičke veštine, ’ležeći policajac’ predstavlja pozu koja se fokusira na komfort i maksimalno zadovoljstvo, izravnavajući tela partnera na savršen način radi ispunjavanja strastvenih potreba. Ova poza je dizajnirana za sve parove koji tragaju za obogaćivanjem svog seksulanog života, takođe.

Kako bi se izveo ležeći policajac, potrebno je da partnerka legne na stomak, dok se muškarac pozicionira iznad nje, okrenut u istom pravcu. Kada je gore, muškarac može čak spustiti ruke na partnerkina leđa i ljubiti joj vrat radi dodatne intimnosti i senzualnosti. Seksolozi tvrde da je čak moguće dodatno povećati komfor postavljanjem jastuka ispod ženinih kukova, kako bi joj se karlica dodatno izvila nagore.

Prema ekspertima, postoje različiti načini da se uživa u ovoj pozi, a oni uključuju:

Pripremu – start može predstavljati kreiranje komfornog i primamljivog okruženja na krevetu, sa damom koja će na njega leći ravno na stomak, omogućujući idealnu platformu za uzbudljivu avanturu koja vas čeka.

Uvećani komfor – kako bi dodatno povećali uživanje u ovoj pozi, stručnjaci predlažu da iskoristite jastuk i postavite ga pod kukove vaše partnerke. Ovo blago podizanje karlice predstavlja ključ za dostizanje idealnog ugla za dublju penetraciju i povećava senzacije.

Intimnije povezivanje – stručnjaci navode da ono što pozu ležeći policajac čini toliko posebnom jeste bliskost koju nameće. Tokom uživanja u ovoj pozi moguće je da odmorite svje ruke na leđima partnerke i time kreirate intimnu vezu, dok eksperti dalje sugerišu da nikako ne bi trebalo zaboraviti dodavanje romanse sa ljubljenjem vrata i ramena tokom strastvenog uživanja.

Zbog čega je ova poza toliko dobra?

Kako seksolozi navode, za razliku od drugih seks poza, kao što je kašika, ležeći policajac poseduje brojne prednosti, koje uključuju komfor uz upotrebu jastuka radi daleko boljeg iskustva, istovremeno redukujući rizike koji dovode do nelagodnosti i naprezanja tokom odnosa. Pored toga, užvanje prilikom penetracije je daleko bolje jer je ona dublja, što takođe dovodi do povećavanja osećaja i uživanja za oba partnera, ali posebno za ženu, jer ležeći policajac direktno targetira G tačku.  

Ležeći policajac podstiče fizičku prisnost i intimnost, dozvoljavajući partnerima da podele strastvene momente i uživanja tokom čitavog seksualnog čina. Raznovsnost je još jedna od prednosti ove seks poze jer je moguće izvoditi je iz nekoliko uglova kada je reč o muškarcu, istovremeno je toliko jednostavna da ne zahteva komplikovane pokrete kako bi se dostigao orgazam.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group