ŠOKANTNO: Den Bilzerijan nas ponovo ostavio bez teksta

Nećete verovati šta je čuveni plejboj sada uradio...

Poznati plejboj Dan Bilzerian konačno je potvrdio da je prešao na monogamiju nakon mnogo godina provedenih sa više devojaka. Ovaj 43-godišnjak postao je poznat zahvaljujući svojim izuzetnim dostignućima kao profesionalni igrač pokera. Međutim, u poslednjih nekoliko godina stekao je reputaciju jednog od najpoznatijih plejboja na internetu, često otkrivajući u podcastima i na društvenim mrežama sa koliko je devojaka spavao.

Ako posetite Bilzerijanov Instagram nalog, vrlo brzo ćete videti ovog pokeraša okruženog grupama prelepih žena - obično obučenih u gotovo ništa. Ovaj influenser na društvenim mrežama ranije je priznao da je za njega biti samo sa dve žene nešto što mu spušta šator i gasi sve želje - ali se njegov stil života očigledno promenio u poslednje vreme.

Bilzerijan je priznao u nedavnom podcastu kako smatra da je monogamna veza bolja opcija. Za one koji nisu upoznati sa terminom, to u osnovi znači biti u vezi sa samo jednom drugom osobom. Tokom epizode podcasta Mighty Pursuit ranije ovog meseca, Bilzerijan je priznao da su njegovi raskalašni dani ispunjeni orgijanjima prošli dok se okreće monogamnom stilu života.

"Ja mislim da je bolje imati monogamnu vezu, koliko god čudno to zvučalo kada dolazi od mene," Bilzerijan se nasmejao. "Možete pronaći devojku sa kojom uživate provoditi vreme i kojoj zapravo verujete."

Nastavio je: "Ali mislim da je malo verovatno da ćete pronaći ženu kojoj neće smetati da spavate sa drugim ženama, a da vam je zapravo stalo do nje iz pravih razloga. Čak i ako je devojka u redu sa tim, mislim da joj nanosite unutrašnju štetu."

Bivši Plejboj je dalje rekao da se oseća "opuštenije" sa partnerkom koju viđa isključivo - umesto da svakodnevno viđa više žena samo zbog seksa.

Govoreći dalje o svojoj monogamnoj vezi za Square Mile, Bilzerijan je rekao: "Da. Imam devojku. Prvi put. Pa, imao sam devojku ranije, ali sam i dalje spavao sa drugim devojkama. Mislim da sam je*ao tri devojke pre nje tog dana. Počeli smo se družiti... Ona je malo drugačija, znate? Pametna je, kul je, i sviđa joj se puno stvari koje i meni sviđaju. Tako da, tu smo gde smo."

Ipak, korak ka monogamiji nije bio lak za ovu zvezdu društvenih mreža, koja tvrdi da je spavao sa preko 1000 žena.

"Devojka sada mora biti super vrela da bih bio čak i polu-zainteresovan," priznao je. "Postajete samo probirljiviji. Mislim da je to istina za sve. Novac, igračke, devojke - sve hedonističke stvari. Samo podižete lestvicu."

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group