Sreća ili nesreća?

Više slika

Više slika

Upoznajte čoveka koji doživi 100 orgazama na dan...

Dejl Deker je sada četrdesetdvogodišnja koji ima veoma neobičan problem. Dejl boluje od genitalnog poremećaja zbog kojeg on doživi oko 100 orgazama dnevno. Iako ovo za većinu može zvučati kao ostvarenje sna, Dejl kaže da je to pravi pakao.

„Orgazam je prelepi osećaj, ali samo kada se doživi u jednom trenutku, posle određenog vremena. Kada vam se to dešava tokom celog dana, to prerasta u pravo mučenje“, rekao je Dejl.

Dejl kaže da ga ovaj poremećaj sprečava da funkcioniše normalno. Orgazmi su konstantni i znaju da budu različiti. Neki ga teraju da padne na pod, drugi mu ne dozvoljavaju da se pomera, dok su neki veoma bolni i neprijatni. Zbog ovakvig čestih „napada“, Dejl ne može da radi, ne može da ide na javna mesta, a i staranje o detetu mu predstavljva problem. Teško je detetu objasniti ovakav specifičan medicinski poremećaj.

Dejlova najveća podrška je njegova žena koja ga bodri i koja se trudi da zajedničkim snagama prebrode njegovu bolest. Zbog njegovog stanja, oni vrlo retko imaju seksualne odnose, a i tada su veoma kratki, ali Dejlova supruga tvrdi da joj to ne smeta. Ona samo želi da mu pomogne da se izbori sa ovom situacijom.

Lekari još uve ne znaju kako da pomognu Dejlu i kako da ga izleče od ovakvog mučenja. Lekovi i terapije mogu da ublaže stanje, ali se orgazmi ipak javljaju i to veoma često.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group