Svaki milimetar zlata vredan: Platio 3.600€ za povećanje i podebljavanje penisa

Jedan nemački državljanin potrošio je 3.600 evra na produžavanje svog penisa manje od jednog inča, odnosno 2,54 centimetra...

Murat K., star trideset i šest godina, posetio je jednog hanoverskog doktora koji je specijalizovan za metodu autologne masti, koja penisu dodaje dva centimetra dužine i obima. Hirurg, četrdeset i devet godina star, dr Kristian Kerpen, specijalista za estetsku hirurgiju sa specijalističke klinike Cosmopolitan Aesthetics u Hanoveru, izveo je operaciju na Muratu.

Tridesetšestogodišnji Murat bio je nesrećan zbog dužine svog vršnjaka, koji je merio svega 7,5 centimetara, dok je u nemačkoj prosečna dužina penisa 13 centimetara u punoj erekciji, a on je, kako sam tvrdi, on pokušavao godinama da uveća veličinu svog polnog organa.

Kako Murat sam priznaje: „Pokušao sam sa pilulama, kremama, pumpama za penis i ekstenderima kako bih dobio koji centimetar više. Potrošio sam 1.000 evra, ništa nije pomoglo. Jedan lekar mi je čak u lice rekao da nisam dobro opremljen“. Dr Kerpen koji izvodi više od 300 operacija godišnje, izjavio je: „Možete raspravljati o pravoj veličini, obimu ili obliku, ali dva centimetra u dužini i širini pravi veliku razliku“.  

Postoje samo dve metode koje mogu promeniti veličinu penisa, hirurško povećavanje sa eligamentima i drugi je povećanje vršnjaka putem tretmana autolognom masti. Dr Kerpen je specijalista u povećanju muškog alata autolognom masti dobijenom iz stomačnog dela, koja se zatim upumpava u penis, tokom zahvata koji traje sat vremena.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group