Da li ste znali da i žene EJAKULIRAJU?

Ženska ejakulacija više nije tabu, a naučnici su došli do odgovora odakle poreklo "beličaste" tečnosti.

Naučnici su utvrdili da žene koje ejakuliraju, zapravo, izbacuju urin. Istraživanje su sproveli francuski ginekolozi koji su upoređivanjem uzoraka utvrdili da je hemijski sastav urina i tečnosti koja se izbacuje u toku orgazma identičan.

U toku ispitivanja su koristili skener i otkrili su da tečnost koja se izbacuje ejakulacijom potiče iz bešike i da je uglavnom čini urin. U istraživanju je učestvovalo sedam žena, a otkriveno je da osim urina, tokom ejakulacije iz organizma se izbacuje i bela tečnost.

"Studija je pokazala da mlečna tečnost dolazi iz U-tačke, koja je smeštena iznad uretre", izjavio je autor istraživanja Samjuel Salama.

Iako su pre seksa ili masturbacije, ispitanice praznile bešiku, istraživanje skenerom je pokazalo da se pre orgazma, bešika ponovo puni urinom, jer su žene seksualno stimulisane. Nakon orgazma i ejakulacije, bešika je ponovo prazna.

Ženski Magazin

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group