Zbog životinjskog seksa od sramote ne sme da pomoli nos iz kuće

Jedna mlada dama postala je viralna senzacija podelivši poruku koju joj je preko ograde prebacila njena ljutita komšinica zbog njenih loših navika u spavaćoj sobi...

Korisnik TikTok platforme, Amber Odon, postavila je interesantan snimak u kome je objasnila užasavajući momenat u kome je otkrila ručno napisanu poruku u kojoj stoji kako nikada više ne bi trebalo da izađe iz kuće.

Amber je otkrila umotanu poruku na ovoj društvenoj platformi, sa brojnim drugim korisnicima koji su njenu situaciju shvatili kranje komično: „Upravo sam našla ovu poruku prebačenu preko moje ograde“, objasnila je devojka u svom snimku. Amber je zatim predstavila ljudima tekst poruke sa opisom: „Sada je zvanično, ne mogu nikada više da napustim svoju kuću“.

Britanka je potom držala zgužvani papirić u ruci okrenuvši njegov sadržaj ka kameri kako bi ga svi videli, a na njemu se može videti oštra protestna nota komšinice, u kojoj stoji: „Ukoliko ćeš imati životinjski seks usred dana, molim te zatvori svoje proklete prozore."

Iziritirana komšinica završila je svoje ljutito pismo sa "Ta" (Doviđence prim.prev), što je za Amber bilo kranje urnebesno.

@ambs.odon

Its the ‘ta’ for me 🤣🤣🤣🤣🤣

♬ Funny Song - Cavendish Music

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group