Trend - Moda

Louis Vuitton predstavlja muške aksesoare za jesen 2020

Pod vođstvom umetničkog direktora Virdžila Abloha, Louis Vuitton predstavlja kolekciju aksesoara koji imaju zadatak da poboljšaju vaš stil i da ga učine originalnijim. Prirodni nastavak dosadašnjih kreacija Louis Vuittona, ova kolekcija obuhvata savremeno razmišljanje ove kuće i jasno pokazuje smer u kojem se ona kreće.

Prstenovi, pečati, narukvice, ogrlice, manžetne i privesci mogu se kombinovati sa ostalim stvarima iz drugih kolekcija i tako vam dati bezbroj mogućnosti za kreiranje savršenog stila i imidža. Ogrlice, prstenovi i narukvice ponovo su vraćene u srebrno tonirani metal sa  ugraviranim LV znakom i daju luksuznu notu kolekciji.

Kolekcija sadrži i kaiševe koji donose suptilnu pop razigranost, šalove od kašmira s ukrasima u obliku monograma i raznobojne kape i koje bi savršeno upotpunile svaki moderan izgled. I na kraju, tu su bezvremene sunčane naočare 1.1 Milionaires.

Foto:Da Man

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group