Nova Boss kolekcija za proleće/leto sezonu

Modeli Jun Hoseok, Valentin Karon, Džeremaja Berko-Fourđour i Luk Defont-Saviard, predstavljaju žute i neutralne tonove novih komada BOSS muške kolekcije za proleće/leto 2021. godine...

Iako to možda ne deluje tako u ovom trenutku, proleće je na pomolu i toga su ljudi kompanije BOSS potpuno svesni. Nemački brend predstavio je svoju novu mušku kolekciju za proleće/leto ove godine i to je izvela uz pomoć poznatih modela i fotografa Dejvida Simsa.

Dejvid Sims je na izvrstan način u minimalističkoj studijskoj postavci kreirao klasično foto snimanje zaduženo za ovaploćenje svih novih sezonskih komada i obaveznog muškog izgleda koji oni donose. Postavljajući svoju pozornicu, BOSS je uposlio svoje popularne modele kako bi viziju ovog brenda pretvorili u realnost.

Modeli, koji nisu samo lica njihove ready-to-wear linije, predstavili su nam i BOSS naočare u najnovijoj Eyewear kampanji brenda. Sve u svemu, BOSS je predstavio ležerne krojene stilove u svežoj paleti boja za proleće, koja kombinuje plave i žute tonove sa neutralnim nijansama. Neočekivana pojava crvene boje savršeno ih akcentuje.

N.Đ.

Izvor: The Fashionisto

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group