MV Agusta kreirala sat za svoj 75. rođendan

Nije retkost da se proizvođači luksuznih automobila i motora povezuju sa vrhunskim proizvođačima satova kako bi došli do pravih remek dela.

MV Agusta brend slavi 75. godišnjicu i udružio se sa švajcarskim proizvođačem satova RO-NI, da bi osmislio satove  ograničene serije povodom rođendana. Ograničeni sat napravljen za ovu posebnu priliku zove se RO-NI RMV i inspirisan je dizajnerskim jezikom, preciznim inženjeringom i upotrebom naprednih materijala kompanije MV Agusta.

„Ova izvanredna saradnja sa RO-NI je važan korak u izvršenju naše strategije za razvijanje izvanrednih partnerstava“, rekao je izvršni direktor MV Agusta Motor, Timur Sardarov. „Cilj je ponuditi proizvode marke MV Agusta visokog kvaliteta i međunarodnog prestiža. RMV možda nije za sve, jer možda predstavlja vrhunski luksuz u pogledu satova, ali savršeno tumači naš duh izvrsnosti i savršenstva izražen kroz izradu, lepotu i nenadmašne performanse. Nekoliko srećnika, posedovaće deo naše istorije i naše duše. Zauvek."

Ograničen na samo 75 primera, RO-NI RMV izrađen je od materijala za koje očekujete da će te ih videti na motociklu MV Agusta, poput titanijuma, ugljeničnih vlakana, legure aluminijuma 7075, kože i alkantare.

Kućište je dimenzija 44,5 x 44,0 mm, u kojem se nalazi skeletni RS-1 titan pokret sa 27 dragulja i 144 komponente. Ograničeni sat je uparen sa plavim alkantara kaišem koji odgovara boji kućišta. Svaki časovnik ručno sastavlja jedan tehničar. Cena jednog RO-NI RMV sata je 56.000 evra, a svaka od 75 jedinica proizvodiće se po narudžbi.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group